onsdag 1 maj 2013

Ledig, ledig igen och så lite ledigt på det


Två korttidsperioder utan nästan några planer var precis vad min snurriga hjärna behövde. Ni fattar inte hur skönt det var! Nu känner jag mig glad och ikapp igen.

Inte för att jag har varit ledsen på nåt sätt, men tröttheten har gjort mig lite låg och jag har inte riktigt känt igen mig själv på ett tag. Vila och ta hand om sig själv är bästa medicinen och det har jag verkligen hunnit göra nu. Skönt att vara på banan igen, och glädjas åt allt som funkar så bra!


Idag ska jag åka och hämta Sandra på korttids klockan två, och sen är jag snart ledig igen. Det ser jag fram emot jättemycket och det känns toppen att jag hann ifatt mig så jag orkar njuta. För är man trött på riktigt så orkar man inte riktigt med ens det roliga. Tacksam!

På fredag, när Sandra har kommit iväg till skolan, så skjutsar Göran iväg mig, och sen blir jag hämtad av Göran och Sandra på söndag. En härlig helg med härliga tjejer väntar. Ja, sen är det ju bara att packa om väskorna inför korttids igen på måndagen. Så mycket ledigt på samma gång är man inte direkt bortskämd med.

Fast jag gissar att Göran kommer vara tröttare än mig på nästa korttids, efter en hel helg själv med Sandra. Det är inte ofta som vi planerar saker på helgerna just för att det kräver en hel del av den som är hemma. Dessutom är det ganska skört och behövs inte så mycket för att allt ska behöva ställas in. Men ibland unnar vi varandra, eftersom vissa saker bara går att göra på helger.


Jag önskar er alla en fin dag!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Tina sa...

Bra då är du utvilad på fredag ;) och kan ta hand om mig !! Ha det gott så länge <3 kramar

Bellan sa...

Kramar om! Ses snart!
//Bellan