onsdag 22 maj 2013

Småfix och VAF


Det blev inget vidare cykelväder igår så vi roade oss bäst vi kunde med annat. Lite ärenden och mindre inköp blev avklarade, sånt där smått, en sak här och en sak där som liksom hade hamnat på en ”köpa-nån-gång-när-vi har-vägarna-förbi-lista” och sen lite annat småpysslande som gärna skjuts upp lite för länge för att det inte är akut.


Så har vi så smått börjat planera för lite VAF (ßVårdAvFörhållande) det börjar bli lite dags för det nu bland alla vardagsrutiner, tycker vi. Men det krävs lite mer planerande innan vi kommer så långt.

Det är ju inte klokt så bra allting funkar just nu, så det känns ju verkligen som rätt tillfälle att passa på med lite VAF. När Sandra är iväg i skolan eller på korttids, så kan vi slappna av helt och litar fullt ut på att dom klarar att ta hand om henne, även när hon är skör. Otroligt skönt, faktiskt!

I eftermiddag kommer hon hem och det ska bli spännande att läsa i boken hur invänjningen har gått och hur hon mår. Vi tror ju att det är pollen som stökar till humöret för henne, men hoppas att det inte blir värre så vi slipper börja med tabletter igen.


Påminner er om att gå in på Neurobloggarna och följa våra temaveckor. Den här veckan är temat ”Stöd från omgivningen”

Ha en fin dag!

♥ Kram ♥

1 kommentar:

Bellan sa...

Har läst ikapp lite igen här. Det är ju liksom lite mycket så tiden har inte funnits....
Så härligt att det ser ut att kunna ordna sig så ni kan ta lite VAF snart, det är ju aldrig fel! Är så glad för er skull att det flyter på runt Sandra och även med inslussning av ny personal för det är ju inte så "bara" att få in en ny!

Kram på dig i stora lass ♥
//Bellan