onsdag 2 maj 2012

Sovmorgon

Det är inte ofta jag kan sova längre än vanligt, så att vakna närmare halv åtta är riktigt skönt. Sune har vi nog tröttat ut på dagarna när vi har varit ute nästan hela tiden, så han sover fortfarande. Annars brukar han komma ylandes vid halv fem…


Idag behöver vi fylla på förråden här, men Göran skulle åka och handla själv, och det gör inte mig nåt alls det. Jag tar lite städning undertiden, och massa egen slappa-tid, förstås. Det är så skönt att ha ”göra-inget-ledigt” ibland, och det har vi verkligen haft nu.

I måndags var vi och tittade på majelden, och det var ju en hel massa år sen vi kunde det, så det var ju lite mysigt, även om vi inte är jätteintresserade. Men vädret var toppen och det var mäktigt att se fyrverkerierna på nära håll. Dom ser vi annars från fönstret, men det ger ju inte samma känsla.

I väntan på upp-skjutning...
(Hujedamej vad mycket pengar som går upp i rök)


Igår satt vi ute och lyssnade på musik i solen mest hela dan, så nu är man som ett stopljus i ansiktet ;)


Sen tog vi fram grillen och invigde den för säsongen. Eller, nja, vi har ju grillat korv på stående fot tidigare i år, men nu kunde man ju sitta ute och ha det riktigt gott.


I eftermiddag kommer Sandra hem och vi får väl se hur hon mår. Hon var ju rätt trött i helgen och skör i måndags morse innan jag lämnade henne på fritids/korttids. Dessutom är det första gången nu som hon är utan pollenmedicin när det är mycket pollen i luften. Vi hoppas att pollenallergin har vuxit bort så vi slipper fundera på om hon tål medicinen eller inte.


Imorgon ska hon till tandläkaren direkt efter skolan. Om hon är tillräckligt pigg för att orka till skolan, förstås. Det lär vi märka ganska snart när hon kommit hem idag. Jag har också en tandläkartid imorgon, men Göran ska ringa och se om vi kan byta den, för han har tid nästa vecka och då ska han jobba. Det är bara undersökningar och samma tandläkare vi ska till, så det går säkert bra.

Nähe, det var allt för denna gången! Tack för att ni kikar in här och tack för alla fina kommentarer jag får, dom gör mig glad varje dag :)

Jag är lite dålig på att kommentera själv just nu, och läsa med ibland, men det har sina orsaker och jag är säkert på G snart igen. Ni som har Wordpress-bloggar, av nån anledning så kan jag inte kommentera dom alls. Det är nån inloggning i en annan blogg som ligger och spökar med nåt lösenord eller vad det nu är. Jag hoppas få ordning på det framöver.


Ha nu en fortsatt skön vecka!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Åsa sa...

Vad härliga dagar ni haft :) Men du Nina, lite solskyddsfaktor till nästa gång kanske ;) fniss! Sola tar ju riktigt fort ute nu! Särbon o jag satt ute kanske 40 min igår med kaffet o njöt o pang hade jag ordentliga ränder av linne!
LillSune :) Ni får motionera honom ofta o mkt ska du se att ni får sova lite längre :) Han är så skön den killen du, bilden då han ligger helt utslagen på filten e ju underbar!!!! Särbon undrade om han o våran deladvårdnad Kalle är släkt :) Samma stuk om man säger så :)

Hoppas Sandra inte mår dåligt nu när hon kommer hem o att tandis imo går bra!!!!

Kramar <3
Åsa

Maritha sa...

Så skönt ni haft och så tur men utemysar väder också :o))

Hoppas Sandra är pigg när hon kommer hem och inge pollenbesvär tycker jag hon ska ha nåt mer!!!!

Ha det gott // Kram Maritha