fredag 11 maj 2012

Den bloggande patienten


Nu har boken kommit ut där min och Ann Sophies (Meus Ohana) bloggar finns med. Provläs i boken HÄR. Själv väntar jag med spänning på att den ska dimpa ner i brevlådan närsomhelst :)


Om nån nu reagerar på bokens titel och att den här bloggen är med i en sån bok så tyckte Sara att min blogg passade i sammanhanget trots att den inte handlar om sjukvård och att varken Sandra eller jag är patienter. Boken handlar ju också om bloggens betydelse för mig som anhörig. Om att nå ut, eller skriva av sig och huruvida det är bra eller inte och olika synvinklar på det.

Ja, jag tror det är så ungefär. Jag har ju bara läst min lilla del och inte sett boken i sin helhet än. Spännande är det iaf :)

Det är release i september och det vore verkligen jättekul att åka dit, men vi får väl se hur det skulle funka rent praktiskt. Man får ju alltid väga för och emot och det lutar väl åt emot just nu, tyvärr. Man kan ju inte få allt här i livet, men vi får se, som sagt.


Sandra var rätt okay igår morse, och kom iväg bra till skolan, trots en natt med en massa vaken och jag vet inte om det blev så värst med sömn överhuvudtaget. Men skoldagen hade funkat bra och, ja då går det ju ändå.

Jag gjorde lite nytta och slappade massa. Det var en bra fördelning på en ledighet, tycker jag. Jag lyssnade faktiskt på musik så jag nästan fick ont i huvudet och sista timman innan Sandra kom hem var jag tvungen att njuta av tystnaden lite. Alltså, jag älskar verkligen musik, men det kan tydligen bli för mycket av det goda även för mig ;)

Och tur var ju det. Att jag vilade öron och huve lite, för Sandra var tröttare än trött när hon kom hem och då ljöd det helt andra toner här ett tag, kan man säga.


Göran kom hem tidigt så vi käkade lunch tillsammans, men så kom det material som han trodde skulle komma nästa vecka så han åkte tillbaks och fick jobbet klart som igår. Det innebär ledigt nästa vecka när vi har korttids, och då blir det en massa mys istället för jobb, och det gör ju inget.

Ha en skön fredag och en riktigt trevlig helg!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

SPA sa...

Jösses Nina! Här sitter jag nu med kinderna genomvåta av tårar. Vilken otrolig kraft det skrivna ordet har!!! Kram jobbarvännen Lotta

Annelie L sa...

Jag gick in på Adlibris och beställde boken på stört. Visserligen har jag bestämt att jag inte ska köpa några fler böcker, inte som min ekonomi ser ut just nu....men den här måste jag bara ha, sen att det slank med en bok till i beställningen...ja det var nog mer ett olycksfall. Nästa vecka kommer dom och jag väntar med spänning.
Kram finaste

Susanne sa...

Trevlig helg till dej me!
Hoppas verkligen att du kommer iväg till releasen av boken.
Kramizar!

Mamma Z sa...

JA det skall bli spännande Nina att läsa om oss båd ai den :-) och alla andra som också kämpar med sitt av olika skäl..
Hoppas du kan komma loss för realesen av den i höst den!!

KRamen den stora ♥