onsdag 23 maj 2012

Shoppa och lite mer shoppa

Igår var det dags för shopping igen, men den här gången var det Sandra som behövde lite nytt i sommargarderoben och vi hittade det vi letade efter.


På kvällen var det familjeträff i skolan där vi fick se en film på när eleverna sjöng så fint. Vad duktiga dom är, jag blev allt lite tårögd. Det var så roligt att faktiskt Sandra fixade att vara med på sångstunden, fast det syns att hon har det lite jobbigt då och då. Man fick beställa en film sen och det gjorde vi så klart :)

Efter filmvisningen var det tipspromenad för eleverna i första hand, men eftersom Sandra inte var med så åkte Göran och jag hem, och hade ju en hel massa kväll kvar sen, vilket inte var så dumt så där mitt i ledigheten. Det blev lite nachos-mys och ett glas vin i tv-soffan.

På vägen till skolan slank vi förresten in i en skoaffär för att kolla efter ett par nya sandaler åt mig. Jag behövde ett par som är sköna att promenera i och hade ingen aning om att dom hade 50% på allt i butiken. Dessutom fanns det en hel del kvar, trots att det var mycket folk.

Jag hade tänkt köpa mig ett par Converse också, men dom hade ju gått åt, förstås och det stod bara några 46:or kvar på hyllan. Men dom jag hittade istället var det ju inget fel på och inte behöver jag ett märke för 250:- extra på skaftet.


Idag har vi inga planer mer än lite städning och nåt telefonsamtal kanske. Hör och häpna men dom har hört av sig från hab, så jag har fått ett telefonnummer och ska väl försöka mig på det under dagen, tänkte jag. Sen får vi se om jag blir klokare på allt som jag inte riktigt har koll på att det behöver göras innan Sandra fyller 18… Men som jag brukar säga: Det ordnar sig alltid på nåt sätt, och ordnar det sig inte så löser det dig ändå :)

Må så gott!

♥ Kram ♥

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Så mycket fint ni hittade till Sandra =) Och 50% på skor är ju aldrig fel..
Du hade väl kunnat tagit de i strl 46 och stoppat tidningspapper i tårna ;)

Kram Mia