torsdag 10 maj 2012

Slappa eller nytta, det är frågan

Det var en skön ”sista ledighet” jag hade igår. Tandläkaren och lite ärenden och måsten var avklarade på förmiddagen och Sandra kom inte hem förrän vid halvfyratiden. Göran jobbade och jag slappade.


När sen Sandra kom var hon pigg och glad efter skola och korttids, för första gången sen sjukorna. Så härligt att se och höra henne vara sig lik igen :)

Kvällen gick bra, inte ett enda utbrott och inte ens lite gnäll. Jag kunde t.o.m. se hockeyn nästan ostört innan hon kom till ro. Egentligen var det Görans kväll, men vi hade bytt eftersom han hade jobbat och jag hade slappat under dagen, inte mer än rätt ju. Men, som sagt, jag kunde se det mesta av hockeyn ändå.


Däremot var damen ”pigg och glad” nästan hela natten, så jag undrar jag hur ”idag” blir. Jag vet inte när hon somnade men vid tolvtiden var det tyst och då somnade jag. Men jag vaknade till flera gånger under natten och hörde henne, och i morse vaknade hon före mig. Eller om hon ens sovit?


Idag är det vanlig skoldag och Göran har åkt iväg för att jobba vidare. Jag har väl inget överhängande att göra men lite småpyssel finns ju alltid. Bl.a. ska jag fixa några nya schemabilder som måste vara klara innan måndag och sen går det ju alltid att hitta saker som behöver göras. Städning, telefonsamtal, sortering och röjning på kontoret… Ja, vi får se hur mycket lust jag har kvar när jag väl fått igång Spotify här. Jag brukar ha lite svårt att slita mig från musiken, nämligen. Det är knappt jag har tid att gå på toa! ;)


Nåja, en fin-fin torsdag önskar jag er hursomhelst!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Tina sa...

Poppa på du vännen ! Skönt med en pigg tjej, men önskar kanske att hon blir trött till natten idag ! Och att em går bra trots många vakna timmar. Kramar Tina

Photo by Maria sa...

Ställ favoritlåtarna på kö och så städar du i takt med musiken.. Eller så bara slappar du ;)

Kram Mia

Maritha sa...

Låter bra med en dag då du bestämmer själv om du vill eller ej :o))

Poppa på och njut <3

Kram Maritha

Annelie L sa...

Som sagt , du hittar nog alltid på något att göra , eller upptäcker att du inte har lust att göra någonting alls, utom att lyssna på musik. Vad det en blir, så ha det bäst vännen <3
Kram på dig //Annelie

Patricia sa...

Härligt att Sandra är pigg igen, men hon hade ju inte behövt bli så pigg att hon inte sov på natten .. ; )
Hoppas hon var pigg när hon kom hem och sover som hon ska i kväll .. =)

Men Nina, kan du inte lyssna på musik o göra nytta samtidigt .. ha ha, bara att sätta spotify på random så spelar den på av sig själv ju .. ; )

Massa kramar
Patricia