lördag 6 november 2010

Inget särskilt


Jahaja… Jag vet inte vad jag ska skriva idag. Sandra kom hem från fritids pigg och glad igår och allt flyter fortfarande på här, utan några större problem. Vi har ju våra rutiner och försöker hålla oss till dom så mycket som möjligt, så det händer inte precis så mycket som är intressant att berätta.

Igår kom det, förresten... jul i barnkanalen. Men alltså, man måste ju inte ha autism för att tycka att väntan blir vääääldigt lång från redan, liksom. Varför måste man börja tjata om julen nu? Sandra hann inte se så mycket av det för hon kom precis från badet när det nästan var slut, tackochlov. Hon reagerade inte mer än att det var en julgran i bild och hon har inte börjat stressa upp sig nåt än.

Vi har pratat igenom lite, Göran och jag, hur vi ska göra i år och vi hoppas väl att Sandra håller sig frisk och pigg så hon kan ha vanlig vardag in i det längsta. Vi har ju både korttids och fritids inbokat som vanligt, men oftast är Sandra för skör för att fixa nåt annat än "jul" i december.

Vi bestämde iallafall att hon inte ska vara med lika mycket och hjälpa till som hon har varit förut. Hon gillar ju att göra julmat och så, men det stressar henne också eftersom hon blir påmind hela tiden.


Idag ska jag till sjukhuset på en undersökning och får inte äta nåt innan. Jag ska vara där halv elva så jag lär väl bli rätt hungrig innan det är klart och jag är hemma igen.

Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva om här så nu önskar jag er en fin Alla Helgons dag!

Kram!

5 kommentarer:

Annelie sa...

Stackars tjej, som måste bli påmind om julen hela tiden nu.
Synd att ni inte kan åka utomlands i hela december istället,, så ni slapp detta "tråkiga" för Sandra.

Ha en underbar dag vännen.. // Kramar om <3

Nattmia sa...

Kanske får sätta in en dvd under barnprogrammen så hon inte blir påmind än om julen.. Hoppas det dröjer innan det går upp för henne att det inte är så länge till..

Ha nu en riktigt bra dag..

Kram Mia

Annika N sa...

Lycka till på sjukhuset.. jobbigt att inte få äta.
Visst börjar de alldeles för tidigt med julen...inte kul :-(

Ha en jättefin lördag !!! Kram Annika

Okki sa...

Hoppas det gick bra i dag på undersökningen:)
Ville bara önska en fortsatt trevlig helg!
Kram Okki

Maritha sa...

Nej man behöver inte ha autism för att tycka att julen börjas med för tidigt, tänk när man var liten och det hängde papper för fönstren innan julskyltningen!
Nu såg jag Semlor i affären härom dan, det är ju i februari för sjutton!

Ha efortsatt trevlig helg!
Kram Maritha