torsdag 20 augusti 2009

Vaknatt

Det är ju inget att göra åt, men visst är det väl typiskt att Sandra ska bli sjuk precis när skolan har börjat?!! Tycker synd om henne! Men det går ju över, och skolan finns ju kvar, så det är ingen katastrof, även om nog Sandra tycker det.

Idag har vi inte gjort många knop. Sandra har varit grinig och inte orkat med sig själv och jag har mest räknat till 100, typ… Men det har gått bra :) På fm var hon som piggast men satt mest i soffan. Tittade på film och klippte i kataloger. Sen, efter lunch, medicin och dusch däckade hon och somnade i samma soffa, och där ligger hon än. Vaknar till då och då och försöker kräkas, men än har det inte kommit nåt. Jag hoppas hon slipper, men det brukar sätta igång… Hon kräks av feber och feber har hon, över 39.

Vid åttatiden ikväll undrade jag hur jag skulle fixa en vaknatt efter att ha varit igång sen halv fem imorse. Men Göran skulle inte lägga sig än på ett tag så jag passade på att få ett par timmars sömn. Han la sig strax före tolv, så jag hann sova över tre timmar, vilket känns väldigt bra inför natten.

När jag kom upp hade Göran bryggt kaffe och brett ett par mackor åt mig. Och skrivit en gullig lapp :) Sånt förgyller vardagen! Nåt mer har ju inte hänt och jag tänker fördriva tiden mellan Sandras eventuella kräkattacker med att surfa runt på datorn och läsa bloggar. Ett bra sällskap när man sitter här och inte kan göra så mycket annat.

Hmm.. Min besöksräknare har nollställt sig själv?? Undrar hur det gick till :S Nåja, jag fixade en ny så nu börjar vi om från början igen ;)
Hoppas dom flesta sover nu så jag önskar er en fin torsdag!
Kramen!

4 kommentarer:

Mamman sa...

Stackars Sandra att hon ska behöva må så dåligt nu. Hoppas ni fick lite sömn båda två inatt och att det har börjat vända idag. Kram på er båda!

Photo by Maria sa...

Stackarn :-( Hoppas hon mår bättre idag och att du får lite sömn..

Kram
Mia

nina sa...

ojdå, stackarn.. hoppas hon kryar på sig snabbt nu!

kul att besöka din blogg också! :) ha det bra!

Patricia sa...

Va gullig Göran är, tur ni har varandra och har ett sånt bra förhållande, det gör att man orkar kämpa när det blåser motvind.

Hoppas Sandra mår bättre nu och att hon piggnar på sig snabbt så hon kan komma tillbaks till skolan.. =)

Kram Kram