söndag 2 augusti 2009

Livet är härligt!

Jag mest njuter så här mitt i min ledighet. Förutom huvudvärken så är livet toppen! Tänker ju förstås på Sandra en del och undrar hur hon fixar korttids så här efter att ha varit ledig tre veckor. Jag tyckte hon verkade lite trött redan i torsdags, efter två dagar på fritids. Men dom är fantastiska på fritids/korttids och anpassar verksamheten efter hur Sandra mår, så jag är inte orolig, undrar bara om hon är pigg å gla eller trött å grinig när hon kommer hem imorgon.

Fast till dess fortsätter jag att göra vad jag vill när jag vill och igår kväll grillade vi! Bara det! Inte ofta vi kan grilla på kvällen, bara Göran och jag. Mysfaktor hög! Det blev också både prommis och bastu igår, så vi hann njuta en hel del.

Den nya diskmaskinen är på plats och verkar ju bra. Det blev varken den billigare, som Göran ville ha, eller den snyggare, som jag ville ha, men vi är nöjda båda. Den billigare fanns inte i lager yeehaaa! och vad gäller den snygga… nä, jag ändrade mig när expediten påpekade hur opraktisk den var. Ville nämligen ha en rostfri.. Eller, för den delen en svart.. Men det är ju bara snyggt utan fingeravtryck.. Och jag vet ju att jag inte kommer putsa luckan jämt, så det fick bli en vit helt enkelt. Och när nu den billiga inte fanns så tyckte Göran att vi lika bra kunde köpa en bra maskin, och det tackar jag för!

Men kläder till Sandra hoppade vi. Det är nog iaf säkrast att hon följer med och provar, så vi ska försöka klämma in det någon dag innan skolan börjar. Är man där när dom öppnar så brukar det ju vara lite mindre folk och bara vi hinner prova ut några jeans åt henne så är jag nöjd. Det är viktigast nu, och det hon bara måste prova, för byxor är jättesvårt på henne av någon anledning. Hon är ju inte tjock, men ändå är byxorna ofta trånga i midjan eller jättelånga i benen. Därför ska vi prova ut några jeans åt henne, som sitter bra och är lagom långa. Orkar hon inget mer efter det så kan jag ju åka in själv sen och köpa resten, som inte behöver provas.

Nä, nu är det dags att morronfixa åt katterna och sen njuta av ännu en härlig dag!
Må så gott, alla!
Kramen!

4 kommentarer:

Suzan sa...

Må så gott du med! =)

Patricia sa...

Hoppas Sandra kommer hem pigg och glad i morron.. =)

Skönt med bara vara tid och kunna göra vad man vill när man vill...hääärligt!
Så har jag haft det hela veckan, jag har sett Alex en kort sväng i går när han var hem och böt kläder bara.
De är några killkompisar som bor hemma hos en av grabbarna ute på landet för hans föräldrar är på semester...de meckar bil och spelar data och i går kväll skulle de grilla.

Åh det känns så svårt att släppa taget, men han fyller ju 18 om några dagar och jag måste... ha ha. Men jag ringer och SMS:ar och "kollar läget" nästan varje dag... det måste man väl ändå få göra som "hönsmamma"... =)

Ha en fortsatt bra ledig söndag!
Kram Kram Patricia

Nattmia sa...

Diskmaskin är guld värd.. Jag har en i rostfritt men på den sysn inga fingeravtryck :-) Men däremot syns de på kylen :-( Där torkar jag jämt för det verkar svårt att ta i handtaget när man stänger kylen för alla i den här familjen, man tar i dörren istället..

Hoppas ni hittar några jeans till Sandra och att hon inte är för trött när hon kommer hem..

Ha nu en bra söndag..

Kram
Mia

Mamman sa...

Hoppas er helg fortsatt vara bra och att ni fått hem en inte allt för trött Sandra. Ha en fortsatt bra vecka...... Kram