fredag 21 augusti 2009

Tacka vet jag dagis!

Innan Sandra föddes så jobbade jag på dagis, då blev jag i stort sett aldrig sjuk! Det var nästan så jag kunde önska att jag skulle få bli lite sjuk nån gång så jag fick vara hemma… Däremot släpade jag hem bacillerna till Göran, så han fick samma sjukdomar som gick på dagis. Generöst av mig, tycker jag!

Lite stöddig var jag också och retade Göran för att vara klen när han åkte på alla dagissjukdomar. Men det har jag slutat med nu… Sen jag slutade på dagis har jag också blivit klen och mycket mer mottaglig. Ja, ni gissar rätt, jag sitter här med ont i halsen.

Men det är ju ingen katastrof, sånt går ju över. Det är värre när Sandra blir sjuk, för hon blir så medtagen och det har ju hänt några gånger att hon behöver dropp. Natten har iaf varit lugn och hon har inte kräkts något mer, så förhoppningsvis har det vänt nu och någon uttorkning tror jag inte det blir. Hon har varit mycket sämre utan att bli uttorkad så det känns lugnt den här gången.

Imorse vaknade hon i sin säng och ville bara flytta sig till soffan, så där ligger hon nu och ser på film. Själv sitter jag här och slappar med lite kaffe, glad att kräkattackerna verkar ha gått över. Tänker surfa runt en stund tills Göran vaknar sen har jag lite att fixa med innan jag åker till läkaren.

Göran kollade upp adressen på kartan igår och visade vart det finns parkering och hur jag hittar därifrån till rätt gata, haha. Han känner mig och vet hur lätt jag virrar bort mig. Men det ska säkert gå bra, jag vet vart både parkeringen och gatan ligger nu och annars är jag säkert inte ensam i stan, utan kan fråga mig fram. Tror Göran är mer orolig än vad jag är, när det gäller att släppa ut mig på ställen där jag inte är säker på vägen. Kört vilse har man ju gjort några gånger, men det är ju bara att leta upp nån som kan peka åt vilket håll man ska köra. Värre är det ju inte.

Det ska mest bli skönt att åka iväg en stund för mig själv med nån favvo-skiva på hög volym å sjunga med. Älskar att köra och vara bara jag i bilen! Göran brukar inte bli så förtjust när jag sjunger med i låtarna, eftersom det låter mycket bättre om jag är tyst…

När jag ändå är i stan ska jag kolla om jag hittar fotopärmar och fotoblad också, så jag kan sätta in dom bilder som är kvar sen.

Ha en härlig fredag!
Kramen!

5 kommentarer:

Nattmia sa...

Lycka till hos läkaren nu.. och hoppas det halsonda bara är lte falsklarm så att det inte bryter ut ngt..

Skönt att Sandra mår bättre nu..

Ha nu en bra dag med er alla tre :-)

Kram
Mia

Helena Bro sa...

Hej!

Länge sen... Har inte varit på MåBra så mycket på sistone, men efter semestern har jag behov av matdagboken igen. Om man säger så ;-) Det blev ett par kilo upp, liksom...

Kollade på bloggsidan men hittade ingen Ninablogg! Va?! Du som brukar vara så flitig... Men så hittade jag dig iaf. Kul att se dig igen!

Hoppas både du och Sandra piggar på er snart och att det är en "snäll" knöl du har.

Hörs!

Kramar från HelenaBro

Anonym sa...

Hej Nina LILLA!!
Det är alltid roligt med folk som sjunger med i låtarna. Då vet man att dom är glada.

Tkr synd om Sandra. Att vara sjuk nu när skolan precis har börjat. Och hon tkr juh om skolan oxå.

Ha en fin dag.

SAKNARERKRAMAR!!!!!!!!!! KRAM IDA

Patricia sa...

Jaha, så du fick inte vara frisk, hoppas det går över fort.

Ja visst är det skönt med favvo-musik på hög volym o sjunga med...men det gör jag även när Nicke är med men sjuker ju inte så högt då.. ha ha.

Må så gott!
Kram Patricia

Anonym sa...

Du är så HÄRLIG som hittar det "stora" i "det lilla"! Du får mig ofta att tänka om! Fortsätt o vara en sån glädjespridare!!
Kram!

Ps. Nu får vi snart börja vår vandring till varann igen..(du minns väl vår "promenad" med stegräknare?)
Tanja