lördag 22 augusti 2009

Nu har det börjat...

Dom där ålderstecknen, menar jag. Enligt läkaren var min knöl en sån knöl som man får när man blir äldre… Vaddå ÄLDRE??? Vad syftade han på egentligen???

Förresten tror jag fortfarande att det är en Ganglion, så det så! För jag är minsann inte äldre! Hursomhelst var den ofarlig och får vara kvar. Det är ju trots allt huvudsaken.

Allt gick iaf bra, förutom att skivan jag valde ut innan jag åkte, och som jag skulle skruva upp volymen på å sjunga med i… inte satt i fodralet när jag kom ut i bilen, utan var kvar i stereon hemma. (Undrar hur många gånger jag har gjort samma misstag…) Eftersom jag var för lat för att gå in och hämta skivan så fick jag ju nöja mig med radion. Sen köpte jag en ny skiva i stan bara för det! Ja, en annan skiva, förstås, om det nu var nån som tänkte nåt annat. Hittade en skiva med blandade låtar där dom flesta var bra och där en favvo-låt var med, nämligen Alexander Rybaks Fairytale. Den gick inte att hitta i arkivet när jag ville ladda ner den i mobilen förut, men nu har jag den! Så nu kan jag ju ladda in den i mobilen via datorn, om jag kommer ihåg hur man gör… Vi äldre har ju lite svårt med tekniken…

Men några fotopärmar hittade jag ju inte. Det är väl helt ute med såna, antar jag.

När jag kom hem igen fick Sandra tokspel och det tog ett tag innan allt var i sin ordning igen. Jag vet inte vad det var som startade det hela, men troligtvis orkade hon bara inte med sig själv. Efter ett tag fick hon iaf i sig lite makaroner och ett glas mjölk och sen somnade hon i soffan.

Senare fick jag väl feber, ja, det känns så iaf, så jag la mig och somnade före nio! Så det är kanske därför jag inte kan sova nu då, utan sitter och käkar nattmacka! Tror aldrig det har hänt förut och jag hoppas det inte händer igen, snacka om onyttigt. Men jag frös å svettades om vartannat och tillslut blev jag bara vrålhungrig.

Tack snälla ni för kommentarerna! Jag blir så glad, ska ni veta!
Kanske läge å försöka sova så man orkar med jobbet imorrn…
Ha en fin dag, allihop!
Kramen!

2 kommentarer:

Mamman sa...

Skönt att höra att det inte vara något allvarligt och vad gäller åldern så är man aldrig äldre än man känner sig! Hoppas febern har lagt sig idag och att ni får en härlig lördag. Kram

Photo by Maria sa...

äldre?? Jag fattar inte heller vad läkaren menar.. ;-)

Hoppas du mår bättre idag och att det räckte med sömn på Sandra så hon skulle bli lugn..

Kram
Mia