onsdag 5 augusti 2009

Tur att dom braiga dagarna är flest :)

Tack för dom gulliga kommentarerna i gårdagens blogg! *glad*

Idag har varit en bra dag, förutom huvudvärken då, men den försvann nästan lagom till Sandra kom hem på eftermiddagen, och är så gott som borta nu. Sandra var däremot lite skör imorse. Antagligen trött efter gårdagen. Inte blev det bättre av att taxichauffören ringde, när vi stod och väntade på henne, och sa att hon inte fick igång bilen, så hon skulle komma lite senare, med en annan bil…

Jodå, det var jättebra att hon ringde, hon vet hur det är och är duktig på att meddela alla förändringar till oss. Så det som blev jobbigt var ju ”bara” sånt som vi inte kunde påverka. Sånt som händer i livet ibland och som inte går att förutse. Sånt som man bara har att ta sig igenom, lixom. Väntan blev ju längre än vanligt, även om det bara rörde sig om knappa kvarten, och oron hann bli stor över vad det var för bil chauffören hade bytt till.

Hon ringer ju alltid och meddelar om hon av någon anledning kommer med en annan bil än den vanliga, och vi har schemabilder på alla deras bilmodeller. Så det brukar inte vara något problem, i vanliga fall. Men imorse visste inte chauffören i förväg vilken bil hon kunde ta.

Nåja, det är som det är, och blir vad det blir, och Sandra kom iaf iväg tillslut. Jag ringde till fritids och sa att hon skulle komma en kvart senare och att hon var lite skör. När hon kom hem var hon dock pigg & gla igen, och det hade hon varit hela dagen.

Medan Sandra var på fritids, tog Göran och jag en prommis i det superhärliga vädret, och sen var det lite pyssel att hinna med här hemma innan damen kom hem. Imorgon är hon ledig igen och då ska vi till Kolmården. Assistansbolaget har årskort där som brukarna och assistenterna får låna. Det vill vi förstås passa på, eftersom utflykterna med Sandra är något begränsade. Det finns inte så mycket vi kan vara med på. Vi kan ju för all del åka till Kolmården utan årskort också, men vi vet inte hur det går och om Sandra fixar det. Nu har vi ju inget att förlora på att försöka iaf.

Det ska bli spännande att se hur det går och är det inte för mycket folk så tror vi det går hyfsat bra. Safarin ska vi iaf på, för där behöver inte Sandra trängas. Och bil gillar hon ju att åka. I själva djurparken har vi rullstolen till hjälp, så det kan gå vägen det med, om allt annat är bra. Vi gick igenom morgondagen och hennes schema tillsammans och gissa en som längtar!

Ha det så bra, alla som tittar in!
Kramen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar dig och din familj en trevlig dag i Kolmården.
Kram Agneta

Nattmia sa...

Skönt att det fixade sig för Sandra trots försening och byte av bil i morse..

Kolmården vad kul.. Dit skulle jag vilja åka med min kamera :-D
Hoppas det går bra och att Sandra klarar det..

Ha en mysig dag i morron..

Kram
Mia

Anonym sa...

Så bra det går för er, fast det blir "fel" ibland. O hoppas verkligen ni hade det bra på Kolmården. KRAM Mona