fredag 28 augusti 2009

En lugn dag idag!

Jag hade glömt sätta på klockradion men det är ju en himla tur att jag nästan alltid vaknar runt fem iaf, så det var ingen som märkte nån skillnad och Sandra hann i lugn och ro bli klar och komma iväg till skolan och ridningen.

Hon var sååå trött när hon kom hem igår. Jag fick knappt kontakt med henne. Men hon var lugn och alla rutiner löpte på bra, utan utbrott och huvudvärk.

I skolan hade den personalen som skulle ta emot Sandra blivit sjuk, så det blev en del förändringar. Hon fixade det bra, men det tröttar ju säkert lite extra. Sen var det ju förväntningarna inför ridningen idag också, förstås. Så det är ju inte konstigt om damen blev trött.

Helt återställd är hon inte heller, för hon har fortfarande hosta. Det är nog bra att det är helg och ledigt ett par dar nu. Vi skulle hälsat på mina föräldrar, men skippar det. Vi måste koncentrera oss på att orka skolan nu, så Sandra behöver ta det lugnt, och vila från intryck, i helgen.

Imorse var hon iaf ganska pigg. Men förväntansfull… (läs orolig och lättretlig) med nya ridbyxorna på :)

Göran och jag är ju också lite krassliga, så vi struntar i promenaden idag. Känns rätt skönt att bara vara hemma och ta det lite lugnt inför helgen. Dessutom kommer det hit nån och besiktigar skorstenen under dagen, så det blir väl lite städning sen då, gissar jag… Jag vet inte om han sotar på en gång, men filma den inuti skulle han tydligen. Nåja, det är ju dumt att dammsuga innan iaf.

Nu ska jag hoppa in i duschen och stanna där ett tag å känna att jag har tid att njuta av den! Önskar er allesamman en härlig dag och en skön helg!
Kramen!

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Ridning, klart hon var förväntansfull.. Hoppas det gått bra med ridningen idag..

Se nu till att bli friska..

Kram
Mia