tisdag 13 oktober 2015

Tacksam

Den här veckan blir det lite omstrukturering i schemat. Nu finns det tillräckligt med assistenter för att det ska gå att pussla ihop dagarna när det blir ändringar. Sandras verksamhet fungerar ändå, och vi har t.o.m. ledigt som vanligt under kosttidsdygnen. Är det inte fantastiskt, så säg?!

Tack för att ni har valt rätt jobb, alla fina assistenter, och extra stort tack för att ni finns, ni som har valt just oss som arbetsplats ♥


När Sandra var lämnad på korttids igår, hade vi ett mycket trevligt och givande personalmöte, och sen lite protokollföring och schemabilds-fixande som det alltid blir när vi bestämmer nya saker och utvecklar. Efter det var det ledig kväll och mys i tv-soffan.

Idag tänkte jag ta sovmorgon, men tji fick jag. Min hjärna har inte kommit in i ledighetsrutinerna än, tror jag ;) Jag vaknade och började bostadsanpassa i huvet tills det inte var nån idé att ligga kvar.

Nu gör inte det nåt, eftersom jag är ledig precis hela dagen och inte behöver vara alert. Jag är ju inte ens van att sova så mycket mer än vad jag gör och hittills har det räckt bra. Jag har vänner som aldrig får sova ordentligt, så jag skulle gärna ge en del av min nattsömn till bättre behövande om jag kunde.


Vad vi ska göra idag vet jag inte. Vi behöver prata igenom kommande förändringar och behov lite och kontakta en arbetsterapeut angående anpassningarna som behövs. Lite ärenden har vi att göra och så den vanliga städningen då. Vi får väl se vad det blir och hur mycket vi hinner/orkar.

Ni får ha en fin dag!

.

1 kommentar:

Annelie L sa...

Det är så underbart att läsa om hur förändrat ert liv har blivit genom bra val och anpassningar.
Så skönt för er att slippa dessa idiotiska bromsklossar som inte hade kunskap om just någonting, och som dessutom hade makten att bestämma......Men tji fick dom när mamma Nina fick sina ljusa idéer om hur framtiden skulle se ut.
Kram och kärlek till er alla <3