fredag 23 oktober 2015

Sakta i backarna

Vi tar det lugnt, både hemma och på jobbet. Sandra är väldigt trött och skör och det är nog tack vare duktiga assistenter som hon inte har däckat nu. Mycket sänkta krav och lätta arbeten, inga onödiga förändringar eller nyheter och bara följa rutinerna i Sandras takt. Vi är glada om vi tar oss igenom veckan utan trött-sjuka, faktiskt.

Så mycket mer har ju inte hänt. Jag har mest en massa planeringar och förbättringar i huvet just nu och vaknar på nätterna för att planera lite till. Jag har också satt assistansbolaget i jobb med lite ändrade arbetsfördelningar. Ja, förslag på ändringar och olika lösningar är det väl bara än så länge, men vi måste ju börja klura i nån ände.

Det jag mest funderar på nu är hur kommande förändringar ska påverka Sandra så lite som möjligt. I vilken ordning behöver vi jobba och vart börjar vi osv. Förhoppningsvis får vi lite riktlinjer efter mötet med arbetsterapeuten idag. Jag antar väl att det tar sin tid med ansökning och allt vad det nu blir, men vi hoppas att vi kan få lite besked iallafall, så vi kan börja skissa på en bra plan sen.


Jag har inget mer att komma med för tillfället. Håll tummarna bara, är ni snälla.

.

Inga kommentarer: