tisdag 6 oktober 2015

Mmmmmdaaaahh….

”Igår” bara försvann. Jag grejade och fixade hela dagen och vid tvåtiden kom jag på att jag kanske borde äta nåt också. Lite senare hörde jag att Sandra och hennes assistenter åkte till korttids och hela dagen hade gått utan att jag ens hade hunnit störa dom nånting ;)


Jag gjorde en chokladbollssmet som dom kan ha i veckan om det blir något lämpligt tillfälle för Sandra att göra lite chokladbollar. I annat fall så gör jag dom själv innan helgen. Sandra fyller nämligen år snart, och då ska det vara chokladbollar på frukostbrickan. Det är ju bäst att hålla fast vid såna viktiga traditioner. Hon vet inget än, och det får bli när det passar, men troligtvis på lördag, om damen mår bra.

Jag bakade vaniljbullar också, men frysen var full så jag proppade in dom flesta i Sandras frysfack på jobbet. Halvbrända, men väldigt goda och vi har ju personalmöte snart så det passar ju bra.

Giraffbullens dag?


Handlade gjorde jag också, men städningen sköt jag fram så den får jag väl ta itu med idag då. Kanske. Det är rätt skönt att göra vad jag vill, när jag vill och om jag vill, så jag njuter av det ett par dagar när jag nu har möjligheten.

Jag önskar er en fortsatt skön vecka!

.

1 kommentar:

Annelie L sa...

Härliga, underbara Nina, jag är så himla glad över at det har blivit så bra och att du låter så nöjd o h glad. Stora Saknarkramar från mig 😍