fredag 30 oktober 2015

Bara att vänta

Det händer ju inte så mycket nyheter som jag kan dela med mig av just nu. Dom funderingar och planeringar vi står inför är samma som jag redan har berättat. Vi måste ta en sak i taget och försöka anpassa det vartefter, och det är väl där vi är, och kommer vara ett bra tag framöver. Vi skyndar långsamt.


Det är lite svårt att planera för mycket innan vi vet vad vi har att utgå ifrån. Vi bara hoppas att det inte ska behöva ta onödigt lång tid innan vi har dom svar vi behöver. För sen tar det ju tid för Sandra också, när vi väl kan börja jobba åt rätt håll.

Vilka anpassningar går igenom och hur går vi vidare utifrån det? Ja, det kommer nog bli lite ofrivillig stiltje innan vi vet mer. Och innan det som eventuellt går igenom kan verkställas, förstås. Första problemet lär ju bli vart vi ska ta vägen med Sandra om det ska byggas och stökas här. En vecka går ju att lösa på nåt sätt, men jag antar att det kommer ta bra mycket längre tid, och det har vi ingen smidig lösning på.

Men, som sagt. Först ska det ju gå igenom…

I övrigt funkar det mesta bra just nu. Sandra är ju lite skör och ostadig och vi tror att det beror på en hel del nyheter och förändringar som vi har gjort. Utifrån sett är det nog inte så stor skillnad, vi jobbar ju så, men för Sandra är det mycket nu så vi har backat lite faktiskt. Hon måste hinna ifatt och landa i det som är innan vi kan gå vidare.

Så det är väl ”vänta” som gäller nu. Båda att vänta in Sandra och vänta på besked. En dag i taget så får vi se när och hur fortsättningen blir.

Den som väntar på något gott...

Må finemang!

.

Inga kommentarer: