lördag 17 oktober 2015

Planeringar och framtidstankar

Sandra tog en ordentlig sovmorgon igår och dagen funkade ganska bra, även om hennes trötthet kom ifatt henne lite. Jobben funkade fint och lite nyheter gick också bra. Vad roligt det är när man hittar rätt så Sandra förstår och tycker det är roligt på en gång :)


Men trött var hon, som sagt, och det var ganska nära till otåligt gnäll, så det är nog bra med lite helg nu. Roligt var det att jobba lite iallafall och det är så mycket som har fallit på rätt platser nu. Vi ser en sån enorm förbättring på Sandras mående, och utveckling så det är ju skam att dom vägrar fatta det på kommunen, cheferna som anser att det är jag som bara tror att Sandra behöver mer anpassning än vad dom tycker att dom har gjort. Otroligt att dom kan sitta där och göra så fel på en annan människas bekostnad, faktiskt! Tacksam över att Sandra har anhöriga och assistenter som ser till att hon slipper brytas ner.

Göran ringde och bokade möte med en arbetsterapeut, angående bostadsanpassning, så hon kommer hit om nån vecka. Vi hoppas ju att hon är vettig, men jag säger ingenting. Det är samma kommun...

Göran har lugnat mig med att det går att lösa ändå, även om det inte kan bli lika bra. Men det är ju kostsamt hursomhelst och hans kropp är inte jättefrisk längre. Han har ju byggt om det här huset ganska mycket, och vid fler tillfällen vartefter förutsättningarna och familjesituationerna har ändrats. Hade vi vetat det här från början hade vi gjort många annorlunda val. Men man kan ju bara göra det som är bäst i dom situationer man har och vet om.

Jaja… Vi vet iallafall vilket mål vi strävar mot nu, och det ska bli bra för det måste det ju.


Igår ringde Sandras fina chaufför sen skoltiden och frågade om hon och Sandra kunde ta en biltur idag. Är hon inte för go ändå?! Man blir så varm om hjärtat när det finns så fina människor som bara bryr sig om. Och som tycker om Sandra ♥

Sandra är ju trött, men det får vi ta. Ibland överväger roligheterna tröttheten så det får vara värt det. Jag vet att Sandra kommer bli överlycklig när vi berättar :)

Resten av helgen kommer bli lugn och det enda viktiga vi har att hinna är att packa korttidsväskan, fixa matlådor och köpa lite mellis så det finns på jobbet kommande vecka. Ja, helst städa av lite på jobbet också, eftersom vi inte hinner det sen när det jobbas där. Göran och jag tänkte vara helt lediga på ledigheten sen, så då gäller det att förbereda ordentligt.


Ni får ha det så bra!

.

Inga kommentarer: