söndag 30 november 2014

Kärt återseende

Vi var nog alla lite trötta efter vårt lilla semesteräventyr. I fredags kväll somnade Sune under filten på mina ben när jag satt i tv-soffan. Han sov stenhårt och låg och ryckte i drömmen utan att reagera när jag rörde mig eller skrattade. Alltså han brukar inte sova såå hårt i mitt knä!

Sandra somnade också som en stock och sov ungefär 15 timmar!!! Inte konstigt att hon var trött och skör under veckan, för hon måste ha sovit på tok för lite när vi var borta. Lite efterdyningar av tröttheten märktes igår, men dagen gick bra ändå.

Bäst Sandra satt och käkade frukost mitt på blanka förmiddagen, ringde det på dörren. Det var fina (f.d. läraren) Maria som längtade efter Sandra och ville säga hej. Gissa en som blev glad J


Dessutom hade Maria ett par ursnygga (om ni frågar Sandra) MC-tofflor med sig. Dom har suttit på fötterna sen dess. Ja, inte i badet eller i sängen, förstås, men annars så.


Ett fint hjärta-ljus hade Maria också med sig till Sandra. Tack snälla Maria!


Inte nog med det, skolafilmen var ju fixad också. Så finbesök,  tofflor och skolafilm gjorde vår dag, kan man säga. Egentligen är ju alla filmer klara, men det vet inte Sandra än. Vi tar en i taget, annars rör det bara ihop sig och blir stress hos Sandra som gärna vill välja allt på en gång.


Lagom till tv-kvällen började blev det lite stirrigt och tröttheten tog över. Grannarna har pyntat med adventsljusstakar och det oroade förstås. Men bara vi drog ner persiennerna åt det hållet så blev det lugnare igen. Resten funkade bra och natten har varit lugn.

Det var allt för nu. Jag avslutar med lite viktig info för er som har möjlighet att delta. Sprid det gärna, skolan borde engagera oss alla. Barnen är vår framtid.


Trevlig Advent!

.

Inga kommentarer: