måndag 1 december 2014

Ändrade planer

Vissa gånger är ledigheten mer efterlängtad än andra. Som när det har varit en intensiv jobb-vecka, och helg, t.ex. Sen blir det ju inte alltid som man tänkt, men alltid blir det nåt och nya planer behöver ju inte betyda att det blir dåligt.


Morgonen började med utbrott. Sandra ville, för första gången någonsin tror jag, vara ledig. Det var skola-filmen som lockade mer än dv och korttids. Man förstår att skolan är saknad och hon har blandade känslor när hon ser filmen. Ibland kommer nästan tårarna.

När utbrottet la sig var klockan mycket och jag hann precis sätta på timstocken (tidshjälpmedel) så ringde dom från korttids och berättade att värmen var trasig. Dom hade 12 grader i huset och det fick bli en akutlösning på stående fot.

Ringa assistenten och sen förbereda Sandra på en hemmadag. Det var den ledigheten det, håhåjaja. Assistenten fick snabbt ställa om till en helt ny situation, och ingen visste hur dagen skulle sluta.

Det gick trots allt ganska bra. Så klart blev Sandra orolig över förändringen som var lite väl otydlig för hennes trygghet, men samtidigt var hon glad över att få se skola-filmen tillsammans med sin assistent.

Under dagen fick vi besked om att det blivit ordning på värmen igen, så assistenten och Sandra kunde åka dit, och vår ledighet började efter halv två iallafall. Det tackar vi för!


Göran klarade av veckohandlingen medan Sandra och assistenten var här. Jag fick inte så mycket nytta gjord, precis, men nu blir det Spotify-laddning resten av den här dagen.

Må bäst!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Skönt att det verkar ha gått ganska bra, trots förändringen.

Som en liten förklaring till en sån ändring för Turbo, skulle jag kunna rita med streckgubbar som visar att det är för kallt att vara i lokalen. Visa att de tycker det är för kallt och att det är därför de inte kan åka dit som planerat. Alltså bara en eller två enkla bilder med streckgubbar som fryser. Är detta något som skulle fungera på Sandra, tror du?

Kram för en härlig och skön ledighet för er nu! ♥
//Bellan