söndag 28 december 2014

Leeeeedigt

Vi pusslade på förmiddagen, Sandra och jag. När det började bli dags för mat hade jag ju inte tid att lägga färdigt det pussel jag hade påbörjat, så jag sa till Sandra ”Nej, det här var svårt! Vill du hjälpa mig medan jag gör klart maten?” När jag kom tillbaks hade hon lagt det och sa stolt ”Jag kunde klara det själv” J


För övrigt var det en seg dag igår. Sandra var nog piggast av oss, och det ska bli skönt med lite ledigt ett par dagar nu.

Egentligen har vi hur mycket som helst att göra. Vi ligger efter jättemycket nu när det har varit lite si och så med ledigheterna ett tag. Men det viktigaste är iallafall handling, sen får vi se vad vi prioriterar mellan batteriladdningarna. Just nu känns det som om jag inte orkar nånting, faktiskt. Men det brukar gå över efter en stund med Spotify och några kaffetårar.

Det mest akuta efter handling och laddning är väl städning, i vanlig ordning. Så förberedelser innan Sandra kommer hem igen, förstås. Schema och allt annat som måste vara klart. Och en hel hög med kläder som ska märkas och jeans som ska läggas upp och lite lagning av korttidspåsar och vad det nu var.

Sen rensa kom-ihåg-lappar, anteckningar, sortera papper och göra klart lite annat pedagogiskt som är halvfärdigt. När Sandra är hemma flera dagar i rad, och vi inte hinner få undan nånting, så stuvar vi liksom bara in det som annars stör henne i olika vrår. Snart får man inte plats på kontoret och i garderoberna ligger allt lite hullerombuller bland klädhögarna. Det är lite stressande att halka efter så här, särskilt när det fortfarande inte är riktig ordning på ledigheterna, så vi liksom inte hinner ifatt nån gång.


Nåja, idag börjar iallafall vår helg, och den ska vi njuta av!
Gott slut på året önskar jag er J

.

Inga kommentarer: