fredag 26 december 2014

Återhämtning

Vi kom inte ifrån julstressen helt, även om det gick över förväntan. Igår var det ”lite mycket” som snurrade i Sandras huvud och babbel om allt och inget i samma jättelånga meningar. Sådär så man vill hjälpa henne att hämta andan lite mellan varven.

Vi hade jämt att göra med att försöka hålla fokus på ”här och nu” när rabblandet svävade iväg och blandades ihop för mycket. Inte jätteskönt ihop med migränkänningar, måste jag erkänna, men tabletterna hjälper så jag är glad över det.

Sandra såg nya filmer på förmiddagen, sen käkade vi julrester till lunch, och la nya pussel på eftermiddagen. Till kvällen blev det lite nachos-mys i tv-soffan innan damen blev på tok för trött och somnade ganska tidigt.

Vi njöt en stund av lugnet och sen somnade vi med, ganska ovaggade. Idag vill Sandra ta en biltur, så vi får väl se om väder och ork tillåter det. Jag hoppas dom nya pusslen kan locka mer, för ute är det isigt, och det brukar ställa till med låsningar och utbrott även pigga dagar. Bara att ta sig till och från bilen är väldigt energikrävande.


Många lediga dagar på raken är stressande, när man helst vill att alla dagar är likadana. Framförallt vill ju Sandra iväg på sitt, så ”hemma-dagar” blir lite jobbiga för oss alla, om dom är för många i rad. Julafton på en lördag föredras i den här familjen, men samtidigt är det skönt med några vilo-dagar.

Ni får ha det så bra!

.

Inga kommentarer: