fredag 7 november 2014

Segt både här och där

Igår morse tog det lååång tid för Sandra att gå in på toan. Då får man vänta runt hörnet, för annars låser det sig, men öronen är på helspänn efter minsta ljud som tyder på att man helst ska vara på plats lite innan man hör nåt.

Det var knäpptyst, och går man dit vid fel tillfälle så brakar det lös, så jag stod där runt hörnet och lyssnade och väntade och lyssnade och väntade… Skulle jag gå dit eller skulle jag vänta? Behövde hon hjälp med nåt eller gick hon bara väääldigt sakta?


Efter en väntan som kändes som en hel evighet (det känns alltid mycket längre än det är när man bara väntar sådär) så hörde jag toadörren och då kunde jag gå dit. Så fort jag kom in för att hjälpa henne med kläderna sa hon ”Det är vinter”

Hon hade ju stått och tittat på snön i fönstret hela den där evigheten, förstås J

När damen hade kommit iväg satte Göran igång med städningen. Dammsög, dammade, bytte sängkläder o handdukar och tvättade, medan jag Spotifyade. Det var väl jämställt och bra på alla sätt och vis ;)

Jag känner mig inte jättepigg precis, men gjorde lite nytta iallafall. Bl.a. matlagning och nu är förrådet av matlådor i frysen fyllt igen. (Dog inte bacillerna på spisen så dog dom säkert i frysen). Sen den vanliga förberedelsen som måste göras varje dag innan Sandra kommer hem, så kvällen flyter på så bra som möjligt.


Jahaja, resten av det som hände igår kan jag inte skriva här, men det går nog framåt iallafall. Kanske? Så småningom... Idag blir det helst inte så många knop gjorda, och sen tar vi helg. Så jag önskar er en trevlig sån, helt enkelt.

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart hon kikade på snön =)
Önskar dig en lugn och skön dag med mycket Spotify!
Kram kram och trevlig fredag <3