onsdag 12 november 2014

Lite på halvfart

Här har det varit en del annat skrivande så bloggen fick vänta lite, men nu kommer en liten uppdatering från mig. Måndagens morgon gick ganska bra, Sandra var lite lugnare igen och kom iväg fint.

Jag åkte iväg på lite ärenden efter maten och sen till Assistansbolaget på möte. Där fick jag även en rapport om hur dagen hade varit. Sandra är riktigt skör nu, kan vi konstatera. Jag hoppas att kommunen tänker ta sitt ansvar med akutåtgärder innan det bara inte går längre. Att låta Sandra vara hemma är inget alternativ som hon skulle må bättre av, tyvärr.

Mötet var iallafall bra, och vi gör dom åtgärder vi kan medan vi väntar på att det ska hända nåt mer drastiskt och nödvändigt. Nån gång, kanske…

När jag kom hem från mötet var jag helt slut i huvet och efter en liten stund i soffan gick jag och la mig strax efter åtta!


Gårdagen var full av div skrivande, mailande, kollande och några samtal. Håhåjaja, det ska bli skönt den dagen vi bara kan vara föräldrar och assistenter… Men en prommis blev det också, och det var skönt J

Idag kommer Sandra hem igen och så mycket vila hanns inte med den här gången. Men det kommer nya ledigheter att vila på, så det får ju reda upp sig med tiden. Nästa gång det blir ledig tid över måste jag ta itu med alla kom-ihåg-lappar som dräller i hela halva huset, på kylskåpet, på anslagstavlorna, på köksbänken och över hela skrivbordet...


Idag ska jag passa på att ladda batterierna med Spotify och imorrn är det ett nygammalt möte att reda ut, så vi får klart med intygen inför ansökningar som ska in så fort som möjligt.

Jag har inte så mycket mer att komma med just nu. Ska jag vara helt ärlig så är jag både trött och less, men dom detaljerna ska jag bespara er. Rätt vad det är så vänder det igen J Ta hand om er!

.

2 kommentarer:

Emelie sa...

Jag funderar, när Sandra har flyttat hemifrån och har dubbelassistans, hur tror du det kommer att fungera för Sandra att ni hälsar på henne?

Tänker att om assistenterna assisterar så kanske du får fler tillfällen att fota flickebarnet?

Kram <3

Bellan sa...

Ja, vad säger man - ni sliter som bara den! Hoppas ni orkar i mål.... Tänker på er!

Var rädd om dig finaste!
Styrkekramar i massor ❤️ Saknar...
//Bellan