onsdag 5 november 2014

Skrivtorka

Det blev en hel massa vila av den här ledigheten. Dom ”måstena” jag hade sköt jag upp, för jag kom på att jag inte alls måste. Jag behövde en massa vila och ”må-bra” så det fick det bli istället.


Rapporter från Sandras håll var lite mer positiva igen, och vi hoppas att det var sjukan som spökade och inga andra oroligheter. Förkylningar går ju över, och med tanke på hur jag själv mår så är det en ganska trolig teori. Är det en lindrig förkylning så mår man ju sämre än vad som syns utanpå, så vi trodde nog att hon var friskare än hon var.

Väggalmanackan jag har beställt kom igår, så nu kan man börja fylla på med nya möten på nya året ;)


Idag ska det iallafall göras lite nytta i form av den mest akuta städningen. Några andra planer har vi inte, men det blir nog lite Spotifyande innan damen kommer hem.

Det blir inte så intressant läsning just nu. Det beror på att jag är lite trött i huvet, och att det som upptar mina tankar redan är skrivet här tidigare, det jag kan skriva om. Jag kommer liksom inte på nåt annat att berätta om för tillfället.

Må så gott!

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att du prioriterade dig själv, det är så lätt gjort att tänka att man måste så mycket och vilja göra bara det här och det här...

Det är svårt att vila, för ibland blir man ju stressad av att inte göra de där måstena också.
Hoppas att Sandra inte är allt för hängig när hon kommer hem idag.

Saknakramen <3

P.S. Måste säga att de där bokstäverna man måste skriva för att bevisa att man inte är en robot är fasligt svåra att se vilka de är ibland. D.S.

Tina sa...

Kramar <3