onsdag 19 november 2014

Ledigt, helt enkelt

Vad hände med den där ”att-göra-listan” egentligen? Nåja, jag får väl spara den bland alla andra kom-ihåg-lappar som dräller lite varstans i hela halva huset. Igår blev det andra måsten gjorda. Igen. Men det ska ju göras det med, även om det inte hinner hamna på nån lista först.

Göran fick nåt ryck av överskottsenergi, tror jag…


Jag vet inte riktigt vad det ska bli, men det blir nog bra när det är klart. Det brukar det bli. Jag dammsög iallafall, ja.. det stod visst ”städa” på listan, så det var ju bra ;) Sen en prommis, lite inköp (också från listan, faktiskt) och en del småplock.

Till kvällen tog vi en prommis till, bara för att vi kunde J och sen blev det bakpotatis och soffhäng. Eftersom jag fortfarande är för trött för att orka njuta av kvällarna så gav jag upp ganska tidigt igår igen. Varpå jag vaknar vid fyratiden om morgnarna… Nåja, jag får ju sova iallafall, det är ju huvudsaken.


Idag får vi se om jag betar av den där listan nåt, eller om jag Spotifyar istället. I eftermiddag kommer Sandra hem, och imorrn ska jag iväg till assistansbolaget för att sammanställa alla papper inför ansökningen om dubbelassistans. Det är spännande nästan jämt, men det blir nog bra får vi hoppas. Tyvärr kan jag inte skriva om allt här, men ni lär ju få reda på hur det går iallafall, tids nog. Jag vet att era tummar redan är upptagna efter gårdagens inlägg, men en tumme till varje ansökning, kanske?! ;)

Hursomhelst får ni ha en bra dag!

.

2 kommentarer:

Emelie sa...

I stället för att hålla tummarna (hade faktiskt några tvätthögar att ta hand om...), satt jag vaken till 02:06. Och då hände det. En stjärna föll och jag önskade mig att allt ska ordna sig till det bästa för Sandra. I natt gör jag ett nytt försök, då kommer jag att önska att processen blir klar inom 3 månader. Är det någon rim och reson i den önskningen? Eller ska vi säga ett halvår?

Kramar <3

Anonym sa...

Jag håller tummarna för Sandra,att hon får den hjälp hon behöver så hennes liv blir så bra det kan bli!
Önskar att även handläggare tänkte på att det som vi 'vanliga' tar för givet det har även funktionshindrade rätt till även om det behövs hjälpinsatser,stora eller små.
Ibland har jag läst orden "FK bedömer det som skäligt.." och de orden stör mig lite grann.
Ha det bra!
Annette