onsdag 27 november 2013

Utvilad och trött?

Planen var att jag skulle sova när Sandra hade åkt i måndags. Göran åkte iväg och veckohandlade själv så jag skulle kunna vila. Det var ju inte det lättaste, precis. Trots att jag fortfarande gick på tabletter.


Först var det lite småsaker som jag passade på att få gjorda när jag blev ensam hemma. Sen ville jag njuta av ensamheten medan den varade. Ja, och sen kunde jag inte riktigt koppla av eftersom jag var beredd på samtal från Jane utifall Sandra inte skulle orka. Så var det med den vilan.

Jag skulle passa på att dammsuga också, för det kan man inte när Sandra är hemma, så det var ju lite bråttom med det eftersom vi inte hade en aning om när Sandra skulle komma hem.

Men ingen hörde av sig, och eftersom vi är helt trygga med att Jane ringer ifall Sandra inte orkar, så förstod vi att det gick bra. Så till kvällen kunde vi koppla av lite, vilket var riktigt skönt.


Igår morse fick vi rapport från korttids om att det fortfarande funkade och att Sandra mådde bra. Så då började man känna sig lite ledig på riktigt och vi tog en skön prommis. Flera minusgrader och solsken kändes riktigt bra och efter det var jag t.o.m. pigg.

Vi konstaterade att det hade gått bra att åka på måndagens festligheter som assistansbolaget hade ordnat med, men tyckte trots allt att vilan var skön. Så det var väl lika bra att vi skippade det iaf, för vi måste ju orka ett tag till.


Men jag är nog riktigt utvilad nu, för inatt var jag pigg! Jag la mig i tid eftersom jag hade ställt klockan på 5.30, och jag somnade nog skapligt med. Men hann bara slumra till innan nånting väckte mig. Ja, sen var det ju kört. Jag har nog sovit max två timmar, sammanlagt inatt, och klockan fem gick jag upp.

Jane kommer vid sju så vi kan ta sällskap till rikskonferensen som Autism & Aspergerförbundet har, och jag hoppas det är väldigt intressant så jag håller mig vaken hela dagen ;)


Nejdå, jag skoja. Jag har klarat värre vaknätter förr och det brukar gå bra. Dagen ska handla om hur man kan få en vettig sysselsättning på Daglig verksamhet för personer med autism, och det ska bli intressant.

Sandra får vara kvar på korttids över lunch och sen hämtar Göran henne där. Vi hoppas att hon mår ok så eftermiddagen går bra för dom. Jane och jag lär ju bli borta hela dagen.

Ha det fint ni med!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Då hoppas jag att dagen har varit bra och att det du fick höra kommer att vara till nytta för er!

Kram på dig finaste ♥
//Bellan