måndag 11 november 2013

Sista sidan i kap 1

Idag börjar kap 2 och igår var fortsatt skör. För både Sandra och mig, faktiskt. Det är klart att det blir känslor även i mig, men igår var jag dessutom väldigt trött efter en oros-natt, och då blir alla känslor ännu känsligare.

Men, livet funkar ju i övrigt, så det är inget annat än sånt vi måste igenom och som får ta sin tid. Det går ju över. Det ska bli lite skönt med korttids ett par dagar, så jag kan ta mig tid till mina egna känslor lite.


Vi tog det iaf så lugnt vi kunde igår. Minsta krav ledde till låsning och det innebar att det låste sig mest hela tiden, förutom medan filmen Sandra såg var igång och katalogerna påfyllda. Det blev mycket klippa och se film, för det var ungefär vad damen klarade.

En liten mys-stund i Sandras soffa med fotoalbum hann vi så länge lugnet höll i sig, ganska precis tills vi hade bläddrat igenom en pärm. Efter maten tog Göran och Sandra en biltur medan jag packade korttidsväskan.

Göran berättade att Sandra nästan höll på att somna i bilen, och då är damen trött på riktigt! Hon somnar nämligen inte i första taget. Vi gjorde vad vi kunde för att tidigarelägga nattningsproceduren igår och hoppades att Sandra skulle sova ikapp sig under natten.

Hon somnade iaf tidigt, men det har varit ännu en orolig och ledsam natt, och ett par tillfällen med stor saknad efter skolan, som ju ska vara på måndagar, enligt Sandra. ”Jag längtar efter mina fröknar” och ”Imorgon är det skola” Det känns i mammahjärtat.

Hur veckan kommer gå får vi väl se, men enda sättet att komma över oron är ju att ta sig igenom det som oroar. Därför kör vi på så länge det går, och håller tummarna att det går så länge som möjligt.


Jag önskar er en fin dag!

.

Inga kommentarer: