lördag 16 november 2013

Summa summarum

Hela veckan har jag fått väcka Sandra, som annars brukar vakna av sig själv innan det är dags att gå upp. Så visst är hon trött, men igår var en bra dag ändå. Det var inte lika ledsamt och skört, och det känns ju fint att sista DV-dagen på första nya veckan fick bli bra.

Jane och jag hinner ju inte prata så mycket, eftersom Sandra är med när vi ses. Igår jobbade Göran, men kom hem så han kunde ta med Sandra på en biltur när hon kom från DV. Då kunde Jane och jag summera första veckan och prata igenom lite om hur vi ska gå vidare. Vi planerade lite aktiviteter och kom överens om att vi behöver ett möte med ansvarig för DV inom kort.

När Sandra kom hem efter bilturen så pratade hon genast om måndagen och längtar till DV igen. Bästa betyget till Jane J

Jag skulle så gärna vilja hitta bloggar som föräldrar till vuxna skriver, som handlar om DV, vuxenlivet och hemifrånflytten. Om nån vet nån sån blogg så vill jag jättegärna ha tips. Eller om nån kan dela med sig lite erfarenheter om hur DV funkar för andra. Jag vet liksom ingenting om den världen, känner jag.

Eftersom Göran jobbade igår medan Sandra var iväg, så passade jag på att få ordning på lite foton som skulle in i pärmar. Det hade inte hunnit bli nån jättehög, så det gick rätt smidigt. Sandra ville ha foton från avslutningen i sin skolapärm, och dom kom häromdagen tillsammans med några fotominnen från i somras.


Jaha, så mycket mer blir det inte idag. Jag har väl tjatat tillräckligt om känslostormar och bergodalbanor på ett tag. Men väldigt tacksam över att allt funkar och att Sandra har så fina människor runt sig är jag! För annars skulle bergodalbanorna mest ha utförsbackar, tror jag. Jag vet att det kommer bli bra när känslor och rutiner har landat.

Ha en fin lördag!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

För min del får du tjata hur mycket du vill, jag kommer att läsa ändå och ta del av alla svängar i ert liv.

Kram på dig finaste Nina <3
//Bellan