måndag 3 juni 2013

Tema – Sorg – Jag har landat Holland

Ni har läst den väl? Historien om Holland finns HÄR för er som har missat den, eller vill läsa den igen. Det är en fin berättelse som säger en hel del om sorgearbetet som dom flesta av oss går igenom mer eller mindre.

Jag har ju passerat den sorgen för länge sen och ser en hel massa fint med Holland. Det blev inte som jag hade tänkt, men det blev absolut inte sämre. Visst kan jag sakna Italien ibland, och sörja vissa saker som jag aldrig får uppleva, men Holland har en hel del annat fint som jag faktiskt får uppleva istället.

Just nu har Neurobloggarna tema om sorg, och jag ska försöka få ihop några inlägg om det i veckan. Gå gärna in och gilla vår sida på Facebook, och följ oss på Twitter, om du inte redan gör det. Hjälp jättegärna till att sprida kunskap och förståelse om npf genom att dela Neurobloggarna och inläggen där.



♥ Kram ♥

1 kommentar:

Bellan sa...

Visst är den bra skriven den där berättelsen om Holland! Jag är, precis som du, glad över att vi lyckats acceptera och landa i Holland i stället för ett annat land som var tänkt. Man vinner mycket på att acceptera det land man hamnat i. Och tänk så mycket värdefull lärdom vi fått med oss i bagaget som vi har nytta av.

Kramar om dig finaste <3
//Bellan