torsdag 20 juni 2013

Kravlös trötthet och ombokade planeringar

Det var en trött tjej här igår, fast hon höll ihop och har inte däckat än iaf. Hon var ute med Göran och pysslade lite efter maten, och det gick bra så länge som jag höll mig inne. Jag försökte ett par gånger att gå ut jag med, men det gick inte. Nöjd är hon dock, efter en lyckad utflykt, och hon pratar jättemycket om den J

Ogräsrens

När jag ändå inte kunde vara ute med familjen så passade jag på att omboka och avboka lite planeringar. Sandra har nämligen fått en tid hos öronspecialisten och ska äntligen få öronen kollade.

Att jag skriver äntligen beror på att vi har märkt att det är nåt med öronen i flera år, men inte kommit till skott att kolla upp det ordentligt förrän nu. Inte så vidare bra, men det är som det är.

Det kändes liksom inte så akut så vi avvaktade och avvaktade. I början trodde vi det var vaxproppar, vilket åtgärdades, och sen trodde vi att hon lätt fick vatten i öronen. Nu tror vi nog mer på tinnitus, tyvärr.

Nåja, läkartiden krockade med en massa annan planering, förstås. Men öronen känns viktigast så då är det bara att ändra på resten. Det är korttids, men där blev det inga stora ändringar utan vi kan hämta tidigare bara, så vår hellediga dag är kvar. Sen var det nagelfix, och det var väl det minst viktiga i sammanhanget.

Ja, så var det egentligen en liten halv vilodag efter korttids inför ett tandläkarbesök dagen efter, men det får väl gå som det går och fritidsdagarna går det ju att ta ledigt ifrån utan att Sandra missar nåt superviktigt.

Nu har ungarna lämnat holken, och jag missade det.
Hoppas alla mår bra och fick luft under vingarna.

När Sandra hade varit ute ett par timmar igår, så märktes det på humöret att det räckte så. För att slippa låsningar som alltid blir när hon är för trött och behöver gå in, så fixade jag glass-mellis. Kalla det gärna muta, men det funkar och Sandra slipper utbrott.

Resten av eftermiddagen och kvällen fick bli så kravlös det bara gick, och det gick ganska bra hela vägen till sängen.

Snart kan vi äta jordgubbar tills vi storknar :)

Idag ska jag på återbesök till sjukgymnasten, och det ska bli lite intressant att se om det har blivit nån förbättring i axeln. Den känns lite starkare och stadigare efter övningarna jag har varit duktig att göra, men bättre är den inte. Alltså det onda är samma lika ännu. Jag hoppas att vi ändå är rätt ute och att det bara tar lite tid att bygga upp tillräckligt med styrka för att avlasta ordentligt.

Det gör ju som tur är inte ont hela tiden, så jag kan leva med det, det är bara i vissa lägen som det påverkar, och då gör det rejält ont, men bara i typ en halv minut eller så. Då blir armen liksom förlamad och det är kanske av smärtan, eller så är det några nerver som slutar funka ett tag?!

Nåja, det är ju bagateller J Vi får väl se vad han säger och vilka nya övningar jag får.



Må så gott och kika in på Neurobloggarna som har tema ”Fritid och sommar” den här veckan.

♥ Kram ♥

1 kommentar:

Bellan sa...

Hoppas de får ordning på din axel!
Kram och kämpa på med övningarna ♥

//Bellan