onsdag 12 juni 2013

Oroliga orosmoln


Precis mittemot vårt hus har dagmammorna fått lokaler och en mysig uteplats. Det är ju jättetrevligt och jag älskar ju ungar så det är bara roligt. Det har varit mysigt sen dom kom hit i höstas, med lite liv och rörelse, liksom.

Tills igår, när vi var ute och hörde barnen, och det slog mig att dom kommer vara här i sommar, och att det inte alls är mysigt nånstans när Sandra är hemma och ute. För hon blir superstressad av barn, och om nån blir arg eller ledsen, så får hon ett utbrott.

Igår hade iaf vi en mysig utedag och njöt av sol och sommar medan Sandra var på annat håll. Barnskratt (och lite gråt) och allmänt toppen och somrigt. Men vi hade ju aldrig flyttat hit idag, om vi vetat vad vi vet. Att bo för nära en lekplats eller en förskola går liksom bara tokbort.

Typiskt!


Ja, vi kan ju inte göra nåt åt det, förutom att flytta härifrån då, och det står väl inte precis överst på önskelistan. Så vi får bara hoppas att barnen inte blir osams eller slår sig just när vi är ute på tomten i sommar...

Vi hade som sagt en toppendag igår iaf, och jag blev solbränd så jag gick in och dammsög medan Göran fortsatte att sola sig. Ja, eller vad han nu pysslade med där ute.

Idag är det skolavslutning för Sandra, så vi ska dit och fika lite med henne, och säga glad sommar till varandra. Sandra har ju en egen avslutning dagen före dom andra, eftersom hon inte fixar att vara bland en massa folk. Det är Göran, jag, Sandra och en lärare som fikar lite och Sandra klarar det en kort stund.

Förra årets avslutning

Mariellejohnsson undrar om det är Kolmården vi ska till nästa vecka. Nej, det är ett vanligt zoo. Kolmården var vi till ett par gånger, men senaste gången blev det inget vidare bra. Sen dom tog bort bilsafarin är det inget för oss. Sandra måste ha rullstolen när vi gör utflykter bland folk, och på Kolmården är det bara massa backar.


Ha en skön dag, allesammans!

(Tack för kommentarerna, förresten, dom gör mig alltid extra glad)
♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Tina sa...

Jag hoppas att sommaren kommer funka med barnen utanför. Att det inte stressar Sandra så hon inte kan vara ute. Hoppas också att avslutningen gått bra, lugnt och fint. Inprint är superenkelt ! Kan jag så kan du !! Men vi får ta en date och lära varandra sen ! Kramar i massor <3

Anonym sa...

Hur kan ni plasta in era bilder... Hur får man tag i en sån sak som bilderna håller sig. så man kan ta bort dom från kardbord bandet. så att de håller???

Bellan sa...

Ryser lite och förstår din känsla om att ha dagisbarnen så nära inpå för Sandras del. Här blir det också utbrott om det är livat hos grannarna.... Bättre att hålla sig inne isf, tyvärr, men det är ju inte så man vill ha sommaren. Hoppas det går bättre än ni tror i sommar!

Kramar om <3
//Bellan