fredag 28 juni 2013

Skön ledighet och okopplade uppkopplingar

Nu är vår ledighet snart slut och vi har haft det toppen. Man får ju inte roligare än man gör sig..

Måndagen gick åt till att känna att det var ledigt och halv åtta på kvällen var det nära att jag somnade, men jag höll ut till kvart i nio, minsann! Sen sov jag som en stock till samma tid morgonen efter och vaknade med migrän! Så klart.

Då är man ju väldigt tacksam över att numer veta att det är migrän, och att det finns tabletter och att dom hjälper. Iaf tillräckligt mycket för att slippa få semestern förstörd i kräkattacker.

Dagen blev hur mysig som helst, om man bortser från att huvet kändes helt mosigt då, men solen sken och det var precis lagom varmt för en härlig cykeltur.


Det var tur att vi passade på att ta vara på en alldeles underbar dag, för sen kom regnet så då blev det innemys resten av ledigheten. Och lite ärenden gjorda. Det är minsann inte dumt det heller, och migräntabletterna fick fortsätta att hålla orken i schack till igår kväll, nu tror jag det har släppt för den här gången.

Det är ju en väldans tur att migränen passar på när jag har möjlighet att vila. Hursomhelst så är det skönt att känna sig riktigt ledig, och det har vi gjort.

Sen ringde Göran till Bredbandsbolaget och skällde lite, för på somrarna hoppar anslutningen ifrån titt som tätt och det är väldigt irriterande. Särskilt när man vill lyssna på Spotify, eller som Göran, kolla på trav.

Eller, för den delen, om man har skrivit en lång kommentar nånstans, eller håller på och laddar in foton eller nåt. Som tur är så skriver jag ju alltid bloggen i Word, så allt finns kvar tills jag har lyckats publicera den under en liten uppkopplingsperiod. Idag ska dom felsöka och vi får väl se om det ger nåt.


Anne-Li och mariellejohnsson undrade vilken djurpark vi var på, och vi var på Parken zoo i Eskilstuna. Kolmården funkar tyvärr inte för oss sen dom tog bort bilsafarin, själva djurparken har för mycket backar för att orka köra runt en rullstol i. Och på Skansen är det inte direkt barnvänligt, tycker jag. Iaf inte om man har barn som vill titta på djur och inte är så intresserade av gamla byggnader…

Som tur är så älskar ju Sandra att åka bil, så det är inget hinder att åka ett par timmar. Det är snarare så att hon ”vilar” i bilen så det är egentligen bara bra att hon hinner tanka upp lite energi som går åt på själva utflykten.


Nu ska jag se om Göran har slutat snarka så jag kan somna om ett tag innan det är morgon. Må så gott!


♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Johannes mamma sa...

Det är typiskt att migrän kommer när man kopplar av. Det är faktiskt medicinskt konstaterat.
För många år sen när jag jobbade heltid på en förskola hade jag jämt migrän när lördag morgon kom. Och det berodde inte på fredagkvällen.

Photo by Maria sa...

Ja det är nog så att migrän kommer när man kopplar av.. Men skönt att du fick bukt med den..

Kram Mia

Bellan sa...

Oj, det var ett nattligt inlägg här! Hoppas du somnade om sen....
Härlig utflykt med cykel ni verkar ha haft, trots mos i huvet :/

Kramar och hoppas du mår bättre nu <3
//Bellan