lördag 29 juni 2013

Glädjande korttidslängtan och kopplade uppkopplingar


Igår felsökte ju Bredbandsbolaget vår uppkoppling, och det var värre än nånsin hela förmiddagen, men sen bara funkade det. Vågar man tro att dom åtgärdade problemet så enkelt? Ja, jag är iaf glad så länge det varar!

Lite småfix fixades under dagen och frampå eftermiddagen kom en pigg och glad tjej hem från korttids, efter att ha orkat vara där hela perioden den här gången. Otroligt! Måndag till fredag! Hon var verkligen pigg och glad när hon kom hem, och nästan hela kvällen. Dessutom längtar hon jättemycket till måndag och mer korttids! J


Jag ska erkänna att jag gärna hade varit ledig lite till, faktiskt. Inte för att jag är trött och behöver det, egentligen, utan bara för att det är skönt med lite långledigt. Får man känna så? Jag gör det iaf, även fast det var jättemysigt att få hem go-ungen!

Och nu är det ju helg, och om inte annat så behöver nog Sandra varva ner lite. Nästa vecka är det vanlig korttidsperiod måndag till onsdag, fast vi ska hämta henne på onsdag morgon redan, för då ska hon på koll hos öronspecialisten. Men det är inget som hon får reda på förrän det är dags, så hon sover lugnt natten innan.


Inte för att hon skulle ligga vaken och oroa sig över ett läkarbesök, utan för att hon tycker allt är så roligt att risken är stor att hon skulle ligga och vänta på morgonen hela natten och därför inte sova nåt.

Men först helg, som sagt. Vi har inga andra planer än att just varva ner och sen får väder och ork bestämma resten. Det blir väl ungefär som det brukar bli på helgerna, så det blir nog bra.


Ni får ha en skön helg ni med, vad ni än tar er för.


♥ Kram ♥

1 kommentar:

Bellan sa...

Härligt att Sandra fixat alla dygnen och fortfarande är pigg! Hoppas det håller i sig över helgen så ni får en fin helg.

Och visst får man känna att man vill vara ledig lite till! Känner igen känslan men vågar nästan inte skriva ut det.....Även om man älskar sitt barn mer än allt annat så tar assisterandet på krafterna. Man kan ju aldrig koppla av när man är assistent. Så en del ledigt måste man ha, och då också långledigt ibland.

Kram på dig finaste <3
//Bellan