lördag 22 juni 2013

Sommar när den är som bäst

Gårdagen blev mysig, med en lugn och nöjd Sandra mest hela dagen. Trots midsommarafton. Det betyder att just midsommarafton har vi lyckats tona ner till en anpassad och lagom nivå, till skillnad från andra hemska högtider som vi måste ta oss igenom vare sej vi vill eller inte. Midsommarafton är alldeles lagom opretentiöst och avslappnat.

Vi började med ett dopp i poolen och värmande i solen.


Sen ville ju Sandra skrapa färskpotatis, som hon har längtat efter sen det började bli vår i luften. Hon gillar verkligen att skrapa potatis och det gör ju inte ett dugg, för det gör inte jag ;)


Matjessill och potatis och precis lagom varmt och skönt.


Göran och Sandra stannade ute lite medan jag plockade undan efter maten, men sen fick damen varva ner inne med en film en stund.

Sen gick vi ut igen, och grillade. Det är inte ofta vi kan grilla på kvällarna när Sandra är hemma. Eller, vi kan egentligen inte det alls utan att det rör till sig i kvällsrutinerna, men det gick faktiskt riktigt bra igår. Fast på Sandra-anpassad tid, innan det blev kväll, egentligen.


Otroligt bra gick det faktiskt. För det brukar alltid låsa sig när Sandra börjar bli trött, och att ändra i rutinerna då är liksom oftast ingen bra idé. Men hon gick in efter maten, och klarade av alla rutiner utan minsta låsning eller utbrott. Fantastiskt härlig avslutning på en toppenfin midsommarafton!


Nu fortsätter helgen med lördag och allt vad det innebär så jag önskar alla som kikar in här en fortsatt skön helg.

Liten Sandra, innan vi skalade av alla traditioner

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Midsommar förstoras ju inte upp i media som tyvärr de andra helgerna gör, och det är ju skönt för Sandra och andra som mår dåligt och blir stressade av de helgerna.. Så vi gillar alla midsommar =)

Ha nu en fortsatt fin helg..

Kram Mia

Bellan sa...

Jag får den uppfattningen av det jag läser att ni kunnat tänja på Sandras gränser en hel del den senaste veckan. Ni har fått lite protester men ändå inte de värsta låsningarna som annars brukar bli. Härligt om det går framåt!

Det där dukade bordet med mat, vin m m får mig att få rysningar... Tänker på vad som ofta händer här hemma om hela familjen sitter så där (händer typ nästan aldrig nu för tiden eftersom det inte funkar). Utbrott, och då finns det inte mycket kvar på bordet sen.... :P

Gläds med er att ni fick en härlig dag!
Kramar om ♥
//Bellan