söndag 18 september 2011

Vi sjukar helst NU

Lördagen bjöd på strålande höstväder, bäddat för en prommis med kameran. Men inte hann jag med det inte… Nåja, det kommer fler dagar att hinna på :)


I veckan sa Sandra att hon ville ha en marsipan-anka i sin godispåse som igår. Ja, det var ju också en önskning… Det dräller ju inte precis av marsipan-ankor i godisdiskarna, haha! Men jag köpte marsipan, och igår fick hon göra sig egna ankor.


Eller, ankor och ankor… Hon gjorde sniglar, men nöjd var hon iaf. Fina va?!


När det började bli dags för mellis, toa och bad här så orkade inte damen riktigt, så vi bestämde att flytta på chipsmyset till ikväll istället, så får vi hoppas att orken håller sig längre idag. Eller om det nu är nån sjuka på G, det visar sig.


Det är ju okay med lite sjukor den här veckan, om man nu måste sjuka, för nästa vecka vore det inte alls passande. Så jag hoppas faktiskt att vi får det nu istället.


Dels för Görans skull då, för det vore ju förargligt om hans operation blev uppskjuten p.g.a. en förkylning, så han får dras med tandvärk nån månad till… Sen har jag roligheter inbokade som jag måste ställa in om Sandra blir sjuk, eftersom Göran ska opereras samma dag som jag behöver åka. Vi har ju ingen som kan rycka in som barnvakt…


Så håll gärna en tumme för att vi blir sjuka nu då, om vi måste bli det alls :)

Nattmia undrade vad Sandra gillar för musik, vad vi letar efter för musik-DVD, och tänkte att jag kanske kan få lite tips här på bloggen :) Hon har en med Carola som hon tittar mycket på, och jag har en med Per Gessle, som hon också gillar.

Hon tycker om svenskt och lagom lugna låtar. Eller lite fart får det gärna blandas med, men inte för rockigt. Jag tror att hon skulle gilla dansband och jag har väl kollat lite efter Larz Kristerz, för det kan jag tänka mig att hon skulle tycka om.

Så gillar hon ju julmusik, så det kollar jag också efter, en DVD med julmusik vore nog kanon. Jag såg att det fanns en jul-DVD med Carola, men den hittar jag inte nånstans nu. Om nån vet nån titel eller nåt ställe som har nåt, så är jag jätteglad över den hjälpen :)


Jag önskar er en riktigt skön söndag!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Annika N sa...

Synd att du inte kunde lufta Nikon ;-)
Fina figurer Sandra gjort.
Håller tummarna jättehårt för friska Gustafssons <3

Ha en finfin söndag !!! Kram Annika

Photo by Maria sa...

Ja om nu Sandra skall bli sjuk (vilket jag så klart inte hoppas att hon alls skall bli) så hoppas jag ändå att hon blir det nu.. Både för er skull och för min skull =)

Är det denna jul-dvd med Carola du menar? http://cdon.se/musik/carola/julkonsert-404489

Och här är Carolas senaste som jag tycker är bra: http://cdon.se/musik/carola/sings_elvis_%26_barbra_streisand_-_en_magisk_kv%C3%A4ll_p%C3%A5_dalhalla-11591647

Och här är ett dansbandsförslag: http://cdon.se/film/streaplers_50_%C3%A5r_%282_disc%29-14487319

Och ett annat förslag med ganska lugna låtar och svensk musik som jag gillar, kanske Sandra med =) http://cdon.se/musik/winnerb%C3%A4ck_lars/live_i_link%C3%B6ping-287787

Där var lite förlag..

Kram Mia

Maritha sa...

Ja precis......måste det sjukas så hoppas vi att det blir nu, nösta vecka är du väldigt upptagen med annat....flera stycken faktiskt :-))

Hoppas du hittar lite musik Sandra vill ha!

Kramen Maritha

Bellan sa...

Snygga ankor :) Härligt att Sandra är så kreativ som hon är. Syns att hon gillar att jobba med händerna.

Fina bilder på rosorna! Färgen gillar jag och sen är jag ju väldigt förtjust i vattendroppar när man fotar.

Kram på dig <3
//Bellan