onsdag 14 september 2011

Spännande :)

Japp! Då ska man börja jobba :) Eller, jag hoppas det kommer funka iaf och oh, vad roligt det ska bli. Men först ska allt bli klart med utdrag från brottsregistret och sånt där praktiskt. Sen hoppas jag att vi får ihop tiderna så det inte drabbar Sandra, för då funkar det ju inte. Men man måste ju prova, och jag tror det kommer gå bra.


Förutom mötet igår så var det en ganska lugn dag. Göran har tandvärk, stackaren och vi bara hoppas att det inte blir värre innan han ska operera bort eländet. Han fick ju inte tid förrän den 26:e… Det är ju ganska länge det, om tanden börjar trilskas, det vet alla som har haft riktig tandvärk nån gång.

Nu står han på en återbudslista och hoppas att det ska dyka upp en tidigare tid, men det såg rätt tjockt ut så det skulle vara rena lyckträffen isf.


En liten prommis tog vi på fm och till kvällen bakade vi potatis med räkröra och badade bastu med kall öl. Gött!


Idag ska husbilen besiktigas och sen kommer ju Sandra hem. Det var den ledigheten det, och dom flesta måstena blev ju gjorda, och lite till. Det vi inte hann med var väl husbilstrippen då, men å andra sidan hade vi att göra ändå och mysa kan man hemma med och det gjorde vi ju också :)


Ha det så bra ni bara kan!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Annelie L sa...

Vilka fina bilder, jag gillar den näst sista bäst, den var superhäftig.
Grattis till jobbet ska man väl säga också, det kommer säkert gå superbra. Det är som sagt Sandras tider som kan strula till det lite, men förhoppningsvis kommer allt att lösa sig till det bästa.
Jag håller tummarna för att Göran får en återbuds tid och kommer in snabbare, trilskande tänder är minsann ingett man önskar någon.
Kramen vännen// Annelie

Photo by Maria sa...

En återbudstid vore ju kanon om det dök upp.. Hoppas han inte har allt för ont innan han skall opereras..

Jag tog inga bilder i cafét utan väntar tills det är mer färdigt.. Nu såg det ut som en byggarbetsplats men fint blir det när det är klart =)

Ha nu en bra kväll..

Kram Mia

Annika N sa...

Skönt att ni hunnit med både att mysa och fixa lite som skulle göras. Hoppas Göran får en tidigare tid. Fina bilder :-)

Ha en fin torsdag !!! Kram Annika

Bellan sa...

Härlig ledighet verkar ni ha haft! Skönt att koppla av lite och samtidigt få en del gjort.
Hoppas tandvärken har gett sig för Göran vid det här laget!

Kramar om dig, vännen ♥
//Bellan

PS. Häftiga bilder, speciellt de två nedersta :)