måndag 19 september 2011

Sjukstuga

Ja, sjukt blev det. Både Göran och Sandra däckade så nu är det enda jag hoppas att jag ska klara mig! Annars är vi ju som sagt mest glada att sjukan kom nu, och inte nästa vecka :)


Gårdagen var ganska lugn och Sandra sov mest i soffan. Inte så många låsningar och inga stora utbrott. Men i natt kom det istället, och det berodde ju mest på att jag var för trött för att vara pedagogisk.

Efter det utbrottet blev det iaf lugnt igen, men jag hade hunnit bli hungrig och kunde inte somna om, så det blev nattmacka och ett glas mjölk framför datorn en stund. Fast sen gick det bra att sova, och Sandra sov hon med, och sover än.


Det finns väl inte så mycket mer att tillägga just nu. Det händer inte så mycket när man sjukar, liksom :)

Tack snälla Nattmia för alla förslag på DVD, vad gulligt av dig! Så nu är julkonserten med Carola beställd, och jag vet en som kommer bli glad (och två som kommer tröttna på julmusik, haha) Jättetack för hjälpen ♥

Det skulle väl egentligen passa bättre som julklapp, men nu får hon den när hon fyller år eftersom hon älskar julmusik alla årstider :)


Ha en fin dag!

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Annelie L sa...

Nu har jag läst i kapp lite och måste börja med att säga att jag tycker du blev jätte snygg i håret. Underbart att ha en duktig frissa som dessutom är en duktig svampplockerska.
Håller alla tummar jag har (två med andra ord)för att du ska hålla dig frisk, både för hela familjen Gustafssons skull och för alla oss andra.
Mysiga bilder du har, hösten är allt bra vacker.
Kram till dig och en önskan om att resten av familjen kryar på sig.
Kram Annelie

agneta sa...

Hoppas att sjuklingarna snart är friska......och att du inte blir drabbad denna gång!Har ännu inte sett din nya frisyr, men förstår att den är snygg! Ha det så gott ni kan!

Kram Agneta

Photo by Maria sa...

Håller tummar för att varken du eller jag skall bli sjuka till nästa vecka..
Jag har ju lite hosta nu och Amanda är dunderförkyld så risk finns att jag blir dålig, men hoppas inte..

Varsågod för tipsen =) Den dvd'n är så bra så den tröttnar man inte så lätt på ;)

Kram Mia

Maritha sa...

Nej det får inte bli nån sjuka för Nina nu, familjen ocj vi behöver dig här framöver :-))

Så bra att du hittade musik till Sandra!

Ha en bra dag på sjukstugan!

Kram Maritha

Bellan sa...

Lider med er som måste gå upp och försöka stå ut med utbrott även nattetid, det har vi varit förskonade ifrån hittills. Det blir ju extra jobbigt när man inte får sova.

Kram igen då!
//Bellan

Mamma Z sa...

*skratt* Nu har junior tröttnat på Carola.. vi var ju och såg 4 julkonserter med henne..kan ju säga att jag nästan kunde dem i sömnen..ha ha..men jättefina var/är de!!
se där..så det finns en till som tycker om henne kontra mig då..
jag fullkomligt älskar hennes julskivor, de senaste..fast för min del väntar jag ett tag till!!

Stora kramen