lördag 24 september 2011

Roligheter väntar

Jag hann inte skriva igår, och idag försov jag mig, men å andra sidan har det inte hänt så mycket av intresse heller. Göran och Sandra har snart sjukat klart och jag har klarat mig :)

Damen fick roa sig med att göra chokladbollar, när det nu var (?) och fortsätter att fråga om sin födelsedag…


Och vi fortsätter att svara ”Det dröjer länge” fast vi vet att hon kommer fråga tills hon får svar. Men det är för tidigt att säga nåt än, så det måste vänta ett tag till. Jag vet faktiskt inte vad som är bäst, för förut har vi inte sagt nånting, utan bara väckt henne en morgon och sagt ”Idag fyller du år”

Det har varit bäst hittills, men nu är hon så medveten om att födelsedagen ska komma under hösten så jag tror att vi måste berätta det i förväg. Ja, vi får väl testa och se, helt enkelt, annars får man ju aldrig veta hur det går. Det värsta som kan hända är en orolig natt med utbrott och ingen sömn.

Jaja, det ordnar sig :) Göran och Sandra tog en biltur både igår och i förrgår så jag hann både dammsuga och packa väskor här. Det är ju korttids på måndag igen, och jag måste passa på att packa när jag har möjlighet. Sen ska ju jag iväg på roligheter också, så det blev extra mycket packning den här gången.


Jag har dragit ihop ett gäng tjejer där dom flesta från början inte kände varandra, så startade jag en grupp på Facebook åt oss. Där har vi under ett år haft kontakt och lärt känna varandra ganska bra, och många har hunnit träffas också. Jag har skapat nya kontakter, vi är väl närmare 30 tjejer som har fått nya vänner, och det känns jättekul.

Några har tyvärr varit tvungna att hoppa av träffen, men kontakterna är skapade och förhoppningsvis blir det fler träffar framöver. Vi är iaf ett gäng på 20 glada brudar som ska åka bort ett par dagar och bo på hotell och umgås. Det ska verkligen bli skoj.

Igår blev det en hel massa kvalitetstid med familjen, minsann! Rena sommarvädret ute :) Vi bestämde oss för att grilla fisken, så jag gjorde paket av dom tillsammans med lite grönsaker och kryddor. Mumsfilibabba!


Sen njöt jag i en solstol med ett glas vin medan Sandra och Göran spelade badminton och det märktes stor skillnad på damens humör, så hon är nog så gott som frisk, faktiskt. Skönt!

Camilla tipsade om en slags klocka som kanske skulle passa Sandra. Tack så mycket för ditt tips, vad gulligt av dig att tänka på oss :) Den verkar bra, så långt jag har hunnit titta på den. Smart idé som jag tror att Sandra skulle kunna lära sig att förstå. Jag länkar till den HÄR om nån vill titta närmare på den.


Nu får ni ha en skön lördag och jag hoppas solen skiner hos er med, för det känns lite som den sista sommaren för i år. Den vill man ju njuta av extra mycket om man har möjlighet :)

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter ju bra, att ni håller på att pigga på er så du kan få åka iväg på din träff. Kul med så många vänner man inte träffat att få ses.
Jag hoppas verkligen att ni får kul..
Igår var verkligen en fin dag, men det ser ut att bli en lika fin dag idag.
Tack vänne för att du är en sån underbar människa. Jag är så glad att du finns härute...
Stora kramar//Lenaeff

Annelie L sa...

Så skönt att Sandra piggar på sig och verkar må bra.
Det ska bli så roligt att träffas och hur skulle set sett ut om du som dragit ihop oss inte hade kunnat komma. Då hade vi ju bara suttit och gråtit på hotellet i dagar tre.
Sköt nu om dig och var rädd om dig <3

Väckar klockan ser väldigt trevlig ut tycker jag.
Kramar om // Annelie

Photo by Maria sa...

packa måste jag med göra, får bli i morgon.. Skall bli så kul att träffa alla =D

Skönt att Sandra och Göran piggat på sig med och att du sluppit bli sjuk..

Ha nu en bra lördagskväll..

Kram Mia

Maritha sa...

Vad skönt att de är pigga igen så du kan åka iväg utan dåligt samvete!
Vad underbart med lite sommarvärme så här på höstkanten och jag tror vi kommer att få det på vår resa!
Tack igen goa Nina att jag fått förmånen att lära känna alla tjejerna och åka och träffa er <3

Hoppas söndagen också blir fin!

Kram Maritha