fredag 9 september 2011

Må-Bra-Dag

Det blev en skön dag av gårdagen, med lite nytta i form av dammsugning och förberedelser, lite nöje med kameran och resten bara slappa med mig själv. Så fixade jag in några av mina favvo-foton i en pärm som jag köpte när jag hade min shoppardag i början av veckan.


Jag tycker att det är roligare att ha foton i en pärm än i datorn, så jag valde ut några favoriter och framkallade dom i ett lite större format. Riktigt nöjd, faktiskt.

På eftermiddagen kom Sandra hem och var lite trött och skör till en början, men funkade sen bra hela kvällen. Hon längtar efter pappa och ska fråga honom vad han har ätit för mat på semestern, säger hon :)


Jag pratade med Göran senare, när Sandra var nattad, och han hade mellanlandat havvägs och har inte så långt hem idag. Han satt och slog in överraskningar, sa han…

Hm! Kan bero på att vi har bröllopsdag idag dårå, kanske?… Så jag måste väl ut å skaffa nån överraskning jag med, antar jag?...


Förresten, jag fick ett telefonsamtal igår, när Sandra satt i badet. Så på tisdag ska jag på informationsmöte angående vikariejobb inom barnomsorgen som jag har sökt. Spännande! :)

Skön fredag, gott folk!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Annelie L sa...

Så spännande, hoppas verkligen du får lite lagom med jobb, så att du får energi från arbetskompisar och dagisbarnen som du kan ha god användning av där hemma. Jag känner att jag saknar den biten, jag blir lite "långsammare" skjuter upp saker och känner just ingen inspiration, sånt som man får av andra, lite välment skvaller, lite prat sådär i allmänhet, nya infalls vinklar osv. och så kramarna från barnen så klart...det är så gott.
Lycka till vännen!!
Kommer Göran ta det största ansvaret hemma nu om du börjar jobba?
Fina bilder du har Nina, det måste vara svårt att välja ut vilka du ska framkalla och njuta lite extra av.
Ha en trevlig helg, och hoppas ni hittar på lite mys på er bröllopsdag. Kram vännen// Annelie

Bellan sa...

Håller med dig när det gäller foton. Saknar lite att man inte kan sitta och bläddra längre (här är vi inte lika duktiga som du att fixa till det) :)

Lycka till med infomötet! Spännande för dig.
Kramis!
//Bellan

Maritha sa...

Men så spännande med jobb utanför hemma!
Så typiskt Sandra när hon är ¨så där finurlig som du brukar skriva om.......fråga vad pappa ätit på semestern :-))

Vad fint du gör med favvofoton, skickar du dem för framkallning och isåfall var?

Kram Maritha