söndag 11 september 2011

Händer inte så mycket

Gårdagen blev en bra dag, förutom att min huvudvärk, som höll på att försvinna i onsdags, blev värre och inte ville ge sig. Men jag gick faktiskt och la mig en stund, och somnade t.o.m. en halvtimma, och det var riktigt skönt. Huvudvärken är kvar, dock.


Sandra funkar bra just nu och jag har inte så mycket att komma med. Imorrn är det korttids igen och vi har full planering, så då lär jag inte hinna skriva på ett par dagar, gissar jag. Bl.a. måste jag försöka hitta mig några jeans, som ju inte var helt lätt visade det sig förra ledigheten.


Jag ska ju börja jobba bland civiliserat folk så det vore ju bra om man hade lite vettiga kläder att visa sig i. På tisdag ska jag på informationsmöte angående det. Ja angående vikarietjänsten, alltså. Det ska bli så himlans roligt!


Nästa vecka har vi inget korttids, för det är flyttat till veckan därpå, då jag behöver lite längre ledighet. Men det berättar jag mer om när det blir dags. Det dröjer iaf till början av oktober innan vi har ledigt och lite tid igen, så därför är det lite fix som måste hinnas nu, kommande vecka.


Jag får önska er som kikar in här en skön söndag! Ta hand om er!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Maritha sa...

Vad skönt att du kunde får lite längre ledigt senare i månaden :-))

Om du nu äter lite bättre när du ska söka jeans går det nog bättre!

Ha en skön ledighet!


Kram Maritha

Anonym sa...

Hej där! Hittade dej på hjärtefrågor och tänkte titta in. Jag har as själv och om det (och massa annat, ofta skräp) skriver jag på min blogg.. http://kaostrollet.wordpress.com/ Ska sätta igång och läsa här nu och se hur ni har det! =)

Photo by Maria sa...

Ja det gillas att du får längre ledighet om ett par veckor ;)

Hoppas du hittar ett par jeans nu så du kan ut och jobba, jag vill ju inte skämmas för dig ;)
Tror du är fin i de kläder du redan har med så du skall nog inte oroa dig för det..

Ha nu en fin fortsatt söndag..

Kram Mia

Bellan sa...

Ni är så duktiga på att planera, inte bara kortsiktigt utan även långsiktigt!

Hoppas du hittar dig ett par jeans trots huvudvärken om den nu inte gett sig av. Det är väl på tiden att du blir av med värken däruppe!

Kramar om och önskar er en fin ledighet!
//Bellan