fredag 9 juni 2017

Byte

Det blev ingen prommis igår, för vädret lurade oss. Det skulle bli regn på eftermiddagen, så vi hade satt upp promenad på schemat, och sagt till Sandra att om det blir regn får vi vara inne istället. Men hon förstår inte sån information, utan den gör henne mest orolig. När det då började regna ordentligt redan på förmiddagen tänkte vi att det kommer ju inte bli promenad så vi ändrade till biltur på schemat.

Biltur gillar Sandra bättre, så det var ju inget svårt byte. Men efter den lilla regnskuren på förmiddagen så sken det minsann upp! Då var det ju så dags… Att byta bort biltur mot promenad går Sandra inte med på, så därför blev det biltur i solsken istället. Eller, det var väl lite till och från med vädret, men inget direkt regn iaf, så prommis hade funkat utmärkt.

Idag blir det skapande tänkte jag, om nu Sandra väljer det efter maten. Men är det uteväder så hinns det också med, förstås. Roligare än så blir det inte för nu, men det räcker för vår del. Här i bloggen händer det förhoppningsvis mer spännande saker inom kort, vi väntar på en del besked först och inget är klart förrän det är färdigt...


Ha’de fint!

.

Inga kommentarer: