måndag 5 juni 2017

Bryt ihop och gå vidare

Jag har alltid undrat hur skådespelare lyckas klämma fram tårar på beställning. Jag skulle kanske söka till nån sorge-film. Det skulle bli väldigt trovärdig gråt iaf, för det är inte särskilt svårt att få mina tårar att rinna just nu...

Hursomhelst har jag stängt in mig i vårt extrahem ett par dagar och gör inget vettigare än att Spotifya, surfa och kolla på tv. Egentligen skulle jag luncha med gamla fina jobbarvännerna, men orkade inte träffa nån. Jag tillåter mig det nu, eftersom min ork måste räcka dom dagar jag jobbar.

När det gäller sveket mot Sandra så förstår hon ju inte alls vad som hänt. Min förklaring att någon har ljugit för henne upprepar hon gång på gång och stressen visar sig lite mer igen. Igår var hon väldigt orolig och ostadig och pratade mycket om personen hon tycker så mycket om, och som bara slutade komma. Det är inte lätt att förklara svåra saker för någon som förstår tillräckligt mycket för att bli orolig, men inte förstår några förklaringar. Det hade varit betydligt enklare om hon inte förstått alls, faktiskt.

Nåja, det är som det är och saker vi inte kan påverka gör vi bäst i att sluta älta. Så nu ser vi framåt igen och hoppas på nya sökanden att lägga energi på istället.

Säga vad man vill, men man blir fan proffs på att resa sig. Synd om Sandra är det dock oavsett.


Jag har glömt tacka för dom kommentarer jag får. Extra roligt när läsare hittar hit utan att kunna särskilt mycket om autism, men ändå fastnar för min blogg och det jag förmedlar. Sånt gör mig extra glad.

Må så gott.

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Stora kramen till dig! ♥♥♥

//Bellan