torsdag 31 december 2015

2015

En kort summering av året som gått.

I januari bokade vi en resa till vår andelslägenhet i Marbella. Första gången vi åkte dit utan Sandra, men kommunen förstörde en del av glädjen och bara 6 dagar innan planet lyfte fick vi klartecken att korttids fick täcka upp på dagtid eftersom vi saknade assistenter vid tillfället.


Väl där hade vi en fantastisk vecka som laddade våra trötta batterier ordentligt.

I februari träffade jag några mycket goda vänner och laddade batterierna fulla igen.


Så blev det mars och dags för en ny anpassad (var meningen) daglig verksamhet för Sandra, den tredje i ordningen… Det började lovande och vi var väldigt positiva till hela upplägget, så som det presenterades från början.


Sen gick det snabbt utför, som ni vet, och under sommaren byggde vi om vår källare för att Sandra skulle ha någonstans att vara med sina assistenter utan att brytas ner.


Jag var väldigt trött vid det här laget, men i september hade några härliga tjejer från hela landet en träff och den piggade upp ordentligt. Att skratta är bästa medicinen mot det mesta.


Vad som har hänt efter det vet ni och jag ska inte tjata mer om det nu. Tröttheten sitter kvar men vi passar på att ladda batterier så fort vi får möjlighet till det.


Jag önskar er (oss) alla ett riktigt Gott Nytt År 2016.

.

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Önskar er ett riktigt fint 2016 ❤️
Kramar

malund68 sa...

Gott Nytt år!