fredag 11 december 2015

Ledighet


Chefen ringde efter att ha kommit fram till det vi redan visste, att Sandra har rätt till en Individuell Plan oavsett vad IVO kommer fram till. Chefen skyllde på att hon är ny och inte insatt i ärendet… Ja, är man chef för LSS-handläggarna bör man nog vara lite insatt i LSS, kan jag tycka. Så mycket mer behöver ju inte hon bry sig om, för det är väl det som handläggarna är till för?! Jag säger då det.

Dom skulle nog behöva gå igenom, och rensa lite bland chefer och annat löst folk i kommunhuset, så kan fler anställas som jobbar istället.

Nog om det för nu. Idag blir det en prommis om vädret tillåter, och den här veckan har känts lång. Eloge till mig själv som faktiskt har varit ledig på ledigheten och nästan låtit bli jobbet helt. En hel del EGO-tid (EgenGodOmvårdnad) och VAF (VårdAvFörhållande) har det blivit och det känns kanon.

Jag önskar er en fin fredag!
.

1 kommentar:

Tina sa...

Bra där Nina att du vårdar dig och er för ni är värdefulla <3
Ja lite rejäl upprensning bland de som får ut lön i kommunen vore nog kanon ...bra om man vet varför man får sin lön kanske, vad man förväntas kunna liksom ! Trevlig helg vännen, kramar