torsdag 17 december 2015

Hepp


Det blev lite snabbutryckning på jobbet igår och Sandras vecka hade fortsatt som den började. Fast värre. Hon har inte mått bra och när damen inte mår bra så blir allt som är svårt om möjligt ännu svårare, så det krävs nästan orimligt med tålamod och ork för alla inblandade.

Senare på eftermiddagen piggade Sandra på sig lite. Så pass att låsningarna minskade och humöret blev lite bättre, men orken fanns inte riktigt. Vi klarade av toa- och badrutinerna mitt på dagen, medan det fanns lite ork att ta av, och sen blev det mest klippa och se film resten av gårdagen.

Idag saknas ordinarie assistenter och då passar vi på att ta oss en vilodag. Sandra får helt enkelt vara ledig från jobbet och samla krafter till morgondagen istället. Det är nog inte bara Sandra som är trött efter den här veckan.

Imorgon ska jag jobba, tillsammans med Sandra och en assistent till. Det är ju bara en vecka till jul, så vi får nog tycka att det går ganska bra, trots allt. Vi har inte behövt sätta upp julafton på schemat än, och ju längre tiden går, desto bättre.

Jag har inte riktigt tid att skriva, men återkommer.

.

1 kommentar:

Tina sa...

Puh ! Andas lite ibland också vännen, kramar <3