lördag 26 december 2015

Lugnet mellan stormarna

Ja, här är det lugnt, må jag säga. Ena helgen är avklarad och den värsta är kvar. Vi börjar mentalt förbereda oss för en trött och jobbig natt, men den 1:a januari är allt över och vi har en ganska vanlig jobbvecka att samla energi av först. Det blir nog bra.

Sandra har provat några av sina julklappar men dom är nu nere på jobbet där hon kommer hinna använda det mer än hemma.

Geomag hade hon både i skolan och på den senaste dagliga verksamheten, så det ville vi absolut köpa. Hon älskar det väl inte, men gillar att greja med det ibland. Jag köpte den största grundsatsen dom hade, men, som vanligt när man köper förpackningar utan att se innehållet, så behöver det kompletteras för att bli roligt.

Sanden hon fick av assistansbolaget var jätteskoj, och även den ska kompletteras ordentligt framöver.


När assistansbolaget frågade vad Sandra ville ha i julklapp så bollade jag över den frågan till assistenterna, eftersom det är dom som mest är med Sandra när hon orkar göra nåt. Sandra kan inte svara på den frågan själv, nämligen. Assistenterna önskade ”sand” och det gjorde dom rätt i :)

Annars blir det mest klippa i kataloger nu, för lite trött är damen allt efter julfirandet. Hon fick några nygamla filmer också, som hon gärna ser igen. Det var några av dom filmer hon hade på VHS-tiden, och som vi inte har haft på DVD förrän nu. Och alla som hänger med i utvecklingen tycker ju att DVD är ute för länge sen, men det funkar bra för Sandra så jag hoppas vi kan få behålla dom länge till.

Mellan varven när jag behöver sitta på pass på avstånd så passar jag på att tillverka lite nytt material. Vad det blir av det vet jag inte riktigt än, men har lite idéer. Jag brukar göra så när jag ser nåt på nätet. Först klurar jag ett tag, och ”Sandra-anpassar” i huvet. Sen provar jag lite och börjar utan att ha resultatet helt klart för mig. Men, rätt vad det är så blir det bra innan det är klart. Ni ska få se sen, när det blir nåt, vad det blev ;)


Jag önskar er en fin dag!

.

Inga kommentarer: