torsdag 7 mars 2013

Trötta utbrott och filmvisning

Det blev en slappardag här hemma igår. Göran hade ont och var yr efter tandläkarbesöket dagen innan, så han låg mest och vilade, Sune fick komma ut i vårsolen en sväng (mest för att jag var fotosugen) men annars hade han en sovdag. Själv gjorde jag just ingenting vettigt. Förutom att förbereda innan Sandra kom hem, förstås..


När hon kom var hon trött, men nöjd efter ett par dagar i skolan och på korttids. Igår var hon dessutom på utflykt (en anpassad egen utflykt, hem till en lärare som dom gör varje månad och som Sandra tycker väldigt mycket om)

Foto från i somras

I badet blev det lite näsblod, men hon fixade det utan utbrott, och när det var tv-dags var det nära till tårar. Men vi kortade ner tv-tittandet lite och hann till sängen innan det blev värre.

Hon hade med sig en film hem som hon har gjort under höstterminen, och den tittade vi ju på förstås. Den var jättefin och handlade om ett dinusariekalas. Sandra har film-projekt på tisdagar så hon har fått hem filmer som hon har gjort flera gånger tidigare. Det är jätteroligt att se, och ha kvar som minne J


Idag började vi morgonen med utbrott och tröttheten sitter kvar, men vi satsar på skola ändå och hoppas att det går över så fort hon kommer iväg.

För min del blir det en helrenovering hos frissan, och för Görans del blir det nog lite vila, gissar jag. Tandläkaren förvarnade om att det troligtvis skulle bli värsta dagen ungefär nu, så han är väl lite beredd på det.

Må så gott!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Annika N sa...

Stackars Göran, hoppas han snart är kry igen. Vad kul att de har film-projekt i skolan. Tror jag det att det är kul att se vad de gjort.
Mysigt med utflykt för Sandra.
Härligt att du blir lite ompysslad idag fina Nina <3

Må så gott vännen !!! Kram Annika

Tina sa...

Lider med Göran, har opererat ut tre visdomständer som var krångliga värre. Jobbigt efteråt är det. Hälsa ! Hoppas Sandra orkar med och allt flyter på. Jag kämpar på i sjukstugan , kramar