tisdag 12 mars 2013

Glädjande besked


Sandra kom iväg bra igår och kommer hem redan halv nio imorgon, eftersom det är lovdag i skolan och planeringsdag på korttids, och jag missade att säga till i tid.


När Sandra hade åkt så ringde Göran till tandläkaren och dom akuta tiderna var redan tillsatta, men dom klämde in honom ändå, vilket var kanon. Inte kul att gå med tandvärk… Nu har dom ju inte hittat felet än, men han fick nåt bedövningsmedel där senaste tanden togs bort iaf, och ska tillbaks idag igen så får vi se om dom kommer fram till nåt.

På förmiddagen igår satte jag igång att sy klart Sandras byxor, medan jag väntade på att läkaren skulle ringa, och det gjorde han frampå dagen. Så nu är alla byxor i lagom längd, och barnavdelningen på sjukhuset avslutad, remiss skickad för överflytt till den vårdcentral Sandra nu tillhör, recept klart och medicin hämtad. Alla flugor på smällen på samma förmiddag och bara ledigheten kvar, skönt!


Dessutom kom posten med ett glädjande besked, minsann. Beslutet från F-kassan och timmarna gick igenom, vilket innebär att vi kan börja planera Sandras framtid och anställa en assistent till, som dessutom får vara med i skolan under en invänjningsperiod. Guuuusåååskööönt! J

Tack vare att bedövningen dämpade värken så kunde Göran äta lite, så vi firade med bakpotatis och ett glas vin.

Idag blir det nog inte så mycket annat än Görans besök hos tandläkaren. Jag passar väl på att städa lite undertiden och sen får vi se hur han mår när han kommer hem.


Hare fint, ni som kikar in här! (Och glöm inte Neurobloggarna…)

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Johannes mamma sa...

Å, vad skönt att ni får timmarna för Sandra. Man vet ju aldrig förrän man har beskedet i handen. Nu återstår bara... resten. Vi är mitt upp i inskolning av nya assistenter och det är inte smärtfritt.Det gjorde ni rätt i som firade!

Tina sa...

Yes !!! Vad bra att det gick igenom !! Så glad för er skull ! Tycker synd om Göran, fy för tandvärk !! Kramar <3 till er alla !

Bellan sa...

Wow, vilken dag du haft!!! Härligt att ni slipper överklaga och grattis till beslutet :)

Hoppas de får ordning på Görans tänder, det där låter inget vidare :(

Kramar om er ♥
//Bellan

Mamma Z sa...

Härligt att ni slipper bråka er till de som Sandra så väl behöver! Man läser ju så mycket om hur FK bedömmer solklara fall och drar ner på timmarna.
HÄRLIGT. Glad för er skull!!

STORA KRAMEN