onsdag 6 mars 2013

Roligheter och mindre rolig tandvärk

Så har jag fått lite hjälp med datorn av fina Lena, tack bästaste du! Sen en hel del skratt, trams och allvar i en härlig blandning, en prommis med våra kameror och ett besök på pizzerian hanns också med innan hon var tvungen att hinna hem före sin son.


En riktig må-bra-dag blev det hursomhelst och såna dagar behövs ju då och då. Göran hade inte lika trevligt utan fick besöka tandläkaren akut efter en natt med tandvärk.

Nu lär det nog bli fler dygn med värk för Görans del, för dom fick operera bort en tand, och det tog sin tid med en massa bedövning. När bedövningen släppte så kunde han knappt prata, men nu hoppas vi att hans problem är över.

För 1,5 år sen opererade han bort tanden bredvid, men det visade sig ju vara fel tand… När dom väl hittade rätt tand, som var rotfylld, så har han fått ta upp och rensa ett par gånger och äta penicillin ett par gånger, tills det nu blev akut. Det är faktiskt lite synd om honom nu, men ska väl bli bra tillslut.


Idag ska jag bara förbereda här hemma innan Sandra kommer i eftermiddag, så några större planer finns inte. Det blir nog en del slappa, gissar jag och kanske en vända med dammsugaren då. Det behövs ofta den här årstiden när man har katt, jösses så det håras!


Ha en skön dag så här mitt i veckan!

♥ Kram ♥

Inga kommentarer: